Tres jugadors del Barça a l’Europeu sub 19

Tres jugadors del Barça a l’Europeu sub 19

Albert Ortas, Adrián Tapias i Nicolás Marrón intentaran repetir a Jaén la medalla d’or que va aconseguir Espanya en l’últim Europeu, disputat el 2019 a Riga

El Barça estarà present a l’Europeu sub 19 de futbol sala amb la presència de tres futbolistes: Albert Ortas i Nicolás Marrón, jugadors del filial que la temporada passada ja van debutar amb el primer equip; i Adrián Tapias, juvenil en dinàmica del Barça Atlètic.

Dels tres, repeteix Nicolás Marrón. El pivot ja va guanyar l’or sent juvenil del Barça en l’últim europeu del 2019 disputat a Riga, juntament amb els aleshores blaugrana Bernat Povill i Alejandro Cerón.

Jaén, un escenari conegut

L’Olivo Arena serà la seu de la fase final d’aquest Europeu sub 19. Hi participen vuit equips, dividits en dos grups de quatre. Els dos primers de cada grup passen a semifinals.

Espanya debutarà diumenge a les 21h contra Romania, i també jugarà dilluns a les 21h contra Croàcia i dimecres a les 21h contra Ucraïna. Les semifinals seran dijous dia 8/9 i la final està prevista per dissabte 10/9 a les 19h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut