Tots els equips formatius, en marxa

Tots els equips formatius, en marxa

El Juvenil ja va debutar el cap de setmana passat amb un amistós contra Sala 5 Martorell (2-2), i el proper cap de setmana tota la base participa al prestigiós torneig de Ripollet

Tots els equips formatius del Barça de futbol sala ja han començat la pretemporada. El juvenil ja fa deu dies que treballa i, fins i tot, va jugar el primer amistós a la Ciutat Esportiva contra Sala 5 Martorell (2-2). Es mantenen els mateixos primers entrenadors que la temporada passada: Pep Ruiz (juvenil); Martí Graells (cadet); Juan Carlos López (infantil); i Roger Bonet (aleví), sota la coordinació d’Ari Santos, Xavier Riera d’ajudant d’Ari per a temes logístics, i amb Gerard Soriano com a psicòleg.

A nivell de canvis, al juvenil entren Arnau Vallverdú de segon entrenador i delegat; Guillem Gràcia de preparador físic i Maialen Aldalur de fisioterapeuta. El cadet i l’infantil segueixen amb la mateixa estructura que la temporada passada. I a l’aleví s’incorpora Àlex Baldoví com a segon entrenador.

Torneig de Ripollet

Els cinc equips formatius, inclòs també el Barça Atlètic, participaran des del proper divendres al Torneig de Ripollet, una de les cites més importants de la pretemporada.

L’aleví jugarà divendres contra Industrias (13h); i diumenge contra Ripollet (15h). L’Infantil debutarà dissabte contra Ripollet (9h); i diumenge s’enfrontarà a Industrias (17h). El cadet jugarà divendres contra Industrias (17h); i dissabte contra Ripollet (15h). El juvenil s’enfrontarà dijous a Les Corts (20:45h); dissabte al Zaragoza (13h), i diumenge disputarà un tercer partit que dependrà de la classificació a la fase de grups. I per últim, el plat fort serà l’enfrontament de divendres entre el Barça Atlètic i el filial de ElPozo (21h), i diumenge Ripollet-Barça Atlètic (19h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut