Sergi Altisent, nou entrenador del Barça B

Sergi Altisent, nou entrenador del Barça B

El filial ha començat els entrenaments de pretemporada amb novetats al cos tècnic i els fitxatges del francès Mamadou Touré i el colombià Harrison David Santos

El Barça B ja s’ha posat en marxa amb relleu a la banqueta després de la marxa de Xavi Closas a Industrias Santa Coloma després de 6 temporades al filial.

El nou entrenador del Barça B és Sergi Altisent Lucas, de 29 anys i nascut a Lleida, que va entrar al Club fa 6 temporades i ha passat per les categories inferiors i la temporada passada va ser segon entrenador de Jesús Velasco al primer equip. Completen l’staff tècnic Jordi Dalmau, com a preparador físic; Xavi Riera, com a delegat; Jan Expósito, com a fisioterapeuta; Arnau Vallverdú, com a entrenador de porters; i Gerard Soriano, com a psicòleg.

Altes i baixes

Els nous fitxatges són el francès Mamadou Touré, de 20 anys i procedent de l’ACCS francès on va coincidir amb Jesús Velasco. I el colombià Harrison David Santos, de 21 anys i procedent del Club Universidad Sergio Arboleda del seu país, tot i que també va jugar el mundial sub20 amb l’Atlas. Els dos són internacionals amb França i Colòmbia, respectivament.

Les baixes són Carrasco (Betis), Daniel (Antequera), Víctor Pérez (Peñíscola), Mario (Hospitalet Bellsport) i Àlex García i Iker Valderrama (Eivissa).

També pugen Puigvert i Muinelo, ja com a jugadors amb fitxa del Barça B. I estaran en dinàmica del filial durant tota la temporada Toni Cerdà i Tapias, ambdós juvenils.

BN4A6229049

Sergi Altisent, il·lusionat

“És un repte i un salt molt gran a nivell personal i professional, però em sento preparat perquè conec molt bé els jugadors i perquè tinc molt interioritzada la filosofia del Club amb la base després de 6 temporades al Barça”, explica Altisent, que reconeix que també ha après molt al costat de Velasco. “És un luxe haver estat una temporada sencera al costat de Jesús Velasco i dels jugadors del primer equip, m’ha servit per aprendre dels millors i agafar una experiència al mon de l’elit que em serà de molta utilitat”, explica Altisent. 

El nou tècnic també està molt satisfet amb la confecció de la plantilla. “Tenim un equip equilibrat i amb molt de potencial”, reconeix Altisent. “La columna vertebral està integrada per jugadors que s’han format al Club, i també confiem molt en la projecció de Touré i Harrison, dos joves amb un gran futur per endavant i que s’estaran a La Masia, però que necessitaran un període lògic d’adaptació al país i al futsal d’aquí”, argumenta el nou tècnic.

Sobre els objectius, Sergi Altisent té  clar que la prioritat és “la formació i donar un cop de mà al primer equip quan calgui, però també és important mantenir la categoria per al Club”, reconeix. “És un any de canvis amb la dificultat afegida que no podrem comptar amb tots els jugadors durant la pretemporada i l’inici serà complicat de gestionar”, admet Altisent.

Recordem que per la disputa de l’Europeu sub19, el Barça B no podrà comptar durant la pretemporada amb els internacionals Ortas, Nico i Adrián Tapias. 

BN4A6416066

El calendari d’amistosos

El Barça B debutarà dissabte que ve en partit amistós al Palau contra el primer equip, i també s’enfrontarà al recent ascendit a Segona Divisió Club Sala 5 Martorell (dissabte 20/8, Ciutat Esportiva); al Peñíscola (dissabte 27/8 a Peñíscola) i el torneig de Ripollet contra dos equips de Segona B: ElPozo B (divendres 2/9) i contra Ripollet (diumenge 4/9). I l’últim amistós serà el dissabte 10/9 a Saragossa contra el Sala 10. La lliga començarà el 17 de setembre, amb el calendari encara per definir.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut