La Segona Divisió, en un mocador

La Segona Divisió, en un mocador

Entre el Barça B, que és desè, i O’Parrulo, dissetè i penúltim, només hi ha sis punts de diferència i es preveu un final de temporada molt calent per evitar el descens

El Barça B va ensopegar a la pista del Talavera (4-3) i continua sense encadenar les tan desitjades dues victòries consecutives que li donarien aire en la lluita per evitar el descens.

Ara mateix els de Closas són desens amb 32 punts i 25 partits disputats. La distància amb els seus perseguidors és mínima. El proper rival serà el Betis B que també té 32 punts i 26 partits (dissabte, 16h, Ciutat Esportiva). I per darrera venen el Talavera (31), el Móstoloes (30), el Calvià (29), el Leganés (29), el Mengíbar (26), O’Parrulo (26) i Inter B (14). 

La zona vermella, a tres punts

Així les coses, el Barça B té ara mateix tres punts de marge amb el Calvià, que és catorzè classificat i l’equip que marca el descens amb 29 punts. Aquesta temporada el descens estarà especialmente car perquè baixen cinc equips de categoria. Cada partit serà una final a partir d’ara, començant amb el duel de filials contra el Betis del proper dissabte a les 16h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut