El filial es retroba amb la victòria

El filial es retroba amb la victòria

Els de Xavi Closas trenquen la dinàmica negativa amb un triomf balsàmic a la pista de Movistar Inter B i es consoliden a mitja taula

Després de tres derrotes consecutives (Ceutí, Móstoles i Noia), el Barça B es va retrobar amb el triomf en el duel de filials a la pista de Movistar Inter B amb una golejada per 2-6. Un triomf molt necessari per al filial, al qual separen els mateixos punts -quatre- de l'Atlètic Ceutí i de l'Antequera, en zona de promoció d'ascens; que del Mengíbar, que marca el descens.

El Barça B és l’equip més golejador del campionat amb 78 gols a favor, cinc més que Noia; i, per contra, és el segon equip que rep més gols amb 68 gols en contra, tres menys que l’Atlético Benavente.

Ple de victòries dels Equips Formatius

Aquest cap de setmana els equips del formatiu han completat un ple de victòries. El Juvenil va superar l'Entreculturas Montesión (0-7), el Cadet al Penya Esplugas (6-3), l'Infantil al Futsal El Cros Mataró (6-0), i l'Aleví a l'Inter Esportiu Malgrat (1-12). Els equips Juvenil, Cadet i Infantil segueixen líders dels seus respectius campionats, mentre que l'Aleví és segon classificat, a només tres punts d'Indústries Santa Coloma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut