Cruel derrota del filial en l'últim moment (2-3)

El Ceutí marca el gol definitiu a tres segons pel final

El filial ha caigut a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant la UA Ceutí (2-3) encaixant un gol a tres segons pel final. Els blaugranes, tot i el cruel final, han fet mèrits per aconseguir un resultat millor.

L’inici del partit ha estat fulgurant, amb ràpides transicions que han donat lloc al primer gol quan només es portaven dos minuts de joc. Carrasco, el més intuïtiu, ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per avançar el Barça B.

El ritme no ha baixat amb el gol i tant els locals com els visitants s’han alternat clares opcions de canviar el marcador. Finalment, el Ceutí ha aconseguit obrir el seu compte amb un gol d’Smail al minut 12 en una jugada ràpida. Sense temps per pair l’empat, Sufian ha capgirat el marcador després d’un potent xut que ha rebotat en unes cames blaugranes abans de significar l’1-2. Era el minut 13.

Els de Xavi Closas han reaccionat i han buscat el 2-2 fins trobar-lo. De nou Carrasco, ara aprofitant una passada llarga, ha igualat a cinc minuts pel descans.

El ritme no ha baixat després de passar pels vestidors, amb els dos equips buscant la porteria contrària. Ha reclamat el Barça B un gol fantasma d'Ortas al minut 22 i el Ceutí ha fet el mateix amb un xut calcat, picant al travesser i a la línia de gol, de Sufian al minut 27.

Tot i les ocasions d'ambdós conjunts, el partit no s'ha decidit fins l'instant final. El Ceutí, amb nómes 3 segons restants al rellotge, ha definit una bona combinació mitjançant Anuar. El Barça B ja no ha tingut temps de reaccionar al 2-3.

Gols: 1-0 Carrasco (min. 2); 1-1 Smail (min. 12); 1-2 Sufian (min.14); 2-2 Carrasco (min. 15); 2-3 Anuar (min. 40).