Estrena a domicili!

Estrena a domicili!

El filial aconsegueix la primera victòria lluny de casa, mentre que els equips del Futsal Formatiu segueixen acumulant bons resultats

El Barça B ha establert en els primers compassos de la temporada un fortí a la Ciutat Esportiva. Amb un balanç de 4 victòries i només 1 derrota com a locals, als de Xavi Closas els quedava pendent l’assignatura de guanyar lluny de la Joan Gamper, on petits detalls havien fet que encara no haguessin sumat cap punt, amb derrotes la majoria per la mínima contra bons rivals. 

La primera...a Andalusia!

El passat diumenge, però, el filial va trencar aquesta dinàmica. I ho va fer havent de suar de valent per derrotar a un combatiu Betis ‘B’ (3-4) que també s’havia fet fort a casa en les primeres jornades. Els gols d’Iker, Ortas, Nico i Campàs van decantar la balança pels blaugrana, que ja ocupen una còmoda 7a posició amb 15 punts, allunyant-se de la zona de descens. 

Els de Closas buscaran allargar la bona dinàmica lluny de casa aquest cap de setmana. I ho faran en un escenari complicat, a la pista del 3r classificat, el Bisontes Castellón FS, un dels candidats a l’ascens de categoria (dissabte, 17:30h). Espectacle assegurat, i és que els blaugrana són l'equi¡p més golejador, i al mateix temps també el que més gols encaixa de tot el campionat de lliga.

El Futsal Formatiu, també de dolç

Pel que fa a la resta dels equips del Futbol Sala Formatiu, bones sensacions. El Juvenil segueix liderant el grup amb mà de ferro amb ple de victòries, igual que el Cadet i l'Infantil, que afronten aquest cap de setmana el derbi contra Industrias Santa Coloma a la Ciutat Esportiva. Per la seva banda, l’Aleví també va obtenir una contundent victòria contra Palau Solità (9-3), i ja és tercer a la classificació demostrant que s'ha refet de la derrota a l'inici de temporada a la pista d'Industrias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut