Ari Santos s’incorpora a l’staff de la base

Ari Santos s’incorpora a l’staff de la base

L’exjugador brasiler serà la mà dreta de Jordi Torras en la coordinació dels equips formatius del Barça de futbol sala i també farà de segon de Pep Ruiz al Juvenil

Ari Santos, exjugador del Barça de futbol sala entre el 2009 i el 2015 i llegenda del Palau, s’incorpora aquesta temporada a l’staff de la base del Barça de futbol sala. Serà adjunt a la coordinació dels equips formatius reportant al responsable de la base, que seguirà sent Jordi Torras. I també farà de segon entrenador del Juvenil fent tàndem amb Pep Ruiz.

Un actiu del Club

Ari Santos va jugar sis temporades al Barça entre el 2009 i el 2015 i a les ordres de Marc Carmona va guanyar 3 lligues, 2 Champions, 3 Copes d’Espanya i 4 Copes del Rei de blaugrana. En aquell equip també va coincidir amb Jordi Torras, que ara ha decidit incorporar a Ari a la base, perquè sumi en un projecte que té la intenció de potenciar cada vegada més el futbol sala formatiu. Al marge de la seva trajectòria com a jugador, Ari també s’ha format com a entrenador en les categories inferiors del Fútbol Sala Castelldefels en els últims anys.

El Juvenil comença la lliga

El juvenil de Pep Ruiz i Ari Santos comença la lliga de Divisió d’Honor el proper dissabte a Montcada, després d’una pretemporada impecable en la qual van ser capaços de derrotar al Fútbol Emotion Zaragoza en la final del trofeu de Ripollet per un contundent 11-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut