Els equips de la base comencen a competir

Els equips de la base comencen a competir

L’Aleví, l’Infantil, el Cadet, el Juvenil i el filial han participat aquest cap de setmana al torneig de Ripollet

Primer va ser l’equip Juvenil, que comença la lliga el proper 18 de setembre, i després ja han començat la pretemporada i els amistosos de preparació també la resta d’equips de la base: l’Aleví, l’Infantil, el Cadet i el Juvenil.

El Barça B i el Juvenil ultimen la preparació

El Barça B va perdre dissabte contra el Fútbol Emotion Zaragoza de Primera (1-5). Els de Xavi Closas van començar la pretemporada el 6 d’agost, i ja han disputat dos partits amistosos més, contra Hospitalet Bellsport i Peñíscola FS. L’equip debuta aquesta setmana a la lliga davant l’Atlético Mengíbar, dissabte a les 16h a la Ciutat Esportiva. Cal recordar que els jugadors del filial compaginen entrenaments i amistosos amb el primer equip davant l’absència dels mundialistes.

El Juvenil, per la seva banda, va demostrar que cada vegada està més en forma i va derrotar per 11-1 al Sala 10 de Zaragoza. El dia anterior, els de Pep Ruiz havien derrotat al FS Ripollet per 0-5. L’equip compta aquesta temporada amb les incorporacions del porter Pau López (Futsal Mataró) i dels jugadors de camp Rubén Gómez (Ripollet FS), Álvaro Muinelo (Rivas Futsal) i Fernando Díaz Cano (Moprisala Toledo), així com també amb Joan Cañizares, Pol Salas i Rubén Rodó, procedents del Cadet. 

Resultats del torneig de Ripollet

Els equips Cadet, Infantil i Aleví ja fa dues setmanes que s’entrenen cada tarda a la Ciutat Esportiva. El Cadet va guanyar en el debut al FS Ripollet (0-9), i va perdre el segon partit contra el Sala 10 (1-3). La resta, tot victòries dels equips Infantil i Aleví. L’Infantil va guanyar al FS Ripollet (2-8) i al Sala 10 (9-0); i l’Aleví va derrotar també al FS Ripollet (1-6) i al Sala 10 (4-3). Aquest últim partit va ser el més emocionant de tots perquè l’Aleví va remuntar un 0-3 per acabar imposant-se per la mínima.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut