El Barça B s’espolsa la mala ratxa a base de gols (7-1)

El filial goleja l'Elx i torna al camí de l'triomf amb gols de Nicolás, Campàs (2), David Peña (3) i Ortas, i debut del cadet Rubén

Xavi Closas apuntava a la prèvia la importància del partit contra l’Elx. "És un matx decisiu que pot marcar si lluitem per estar a dalt o a baix". I l'equip ha respost amb escreix. Després d'un mal inici i tres ocasions clares de l’Elx amb intervenció decisiva d’Óscar, l'equip s’ha refet i ha demostrat una gran efectivitat de cara a porteria marxant a la mitja part amb un contundent 4-0. Dos gols seguits de Nicolás i Campàs, en els minuts 5 i 8, i un doblet de David Peña, en els minuts 12 i 14, han deixat molt tocat anímicament a l'Elx, a qui se li han aparegut tots els fantasmes de la temporada. Molt destacable també el debut al tram final de la primera part del cadet Rubén amb el filial blaugrana.

Domini total a la segona part

A la segona part, el Barça ha tingut el control des del principi i fins al final i no ha donat cap peu a la reacció visitant. Ja en el minut 23, Campàs ha marcat el seu segon gol de la tarda i, després del gol de l'honor visitant de Manu García al 27, David Peña ha completat el seu hat-trick amb un golàs de volea al 36. El setè i últim gol del Barça B l’ha fet Ortas sobre la botzina.

"Ha de ser un punt d'inflexió"

Al final del partit, Xavi Closas ha destacat el valor del triomf. "L'equip ha respost bé després d'un mal inici i hem guanyat tres punts molt importants que han de tenir continuïtat dissabte davant Mengíbar. La clau? L'efectivitat de l'equip i l'encert golejador de Campàs i David Peña, necessitàvem seus gols!", ha destacat Closas, també ha volgut remarcar que “no ha estat gens fàcil malgrat el resultat final que reflecteix el marcador".

FITXA

BARÇA B: Óscar, Mario, Cerón, Campàs, Víctor Pérez -cinc inicial-. També han jugat: Ortas, Daniel, Víctor Pérez, Nicolau, Aniol, Rubén.

ELCHE CF Sala: Kike, Jordi, Elián, Héctor, Manu -cinc inicial-. També han jugat: Iborra, Juanito, Oscar, Carlos Bazán, Raúl, Samu Jaén

GOLS: 1-0 Nicolás (min 5); 2-0 Campàs (min 8); 3-0 David Peña (min 12); 4-0 David Peña (min 14); 5-0 Campàs (min 23), 5-1 Manu García (min 27); 6-1 David Peña (min 36); 7-1 Ortas (min 40).

TARGETES: Daniel (Barça); Juanito (Elx), tots dos a la primera part.