Futbol sala formatiu: En bona línia

El Juvenil, el Cadet, l’infantil i l’Aleví, lideren les seves competicions

Gran nivell de les categories de formació del futbol sala blaugrana. Els quatre equips més joves de la secció són al capdavant de la classificació de les màximes categories de la seva edat i ho van referendar amb un ple de triomfs al llarg del cap de setmana.

El juvenil es va imposar, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, per 5 a 1 a L’Hospitalet Bellsport. Els blaugranes van encaixar el 0 a 1 passats 30 seg. de l'inici del partit. Poc a poc l'equip guanya sensacions i amb gols de Dani de falta (min 12) i Adri després d'una recuperació (min 3) s'arribava a la mitja part amb 2 a 1. Els visitants no van fer cap xut a porta més durant la 1a part i el Barça va estavellar 5 xuts al pal.

A la segona part, domini total del partit gràcies a un gol als 30 seg. d'iniciar-se la 2a part amb un gol d'Adri en jugada de banda assistit per Garcia (min 19:30). Amb el 3 a 1 domini molt clar del partit on les ocasions van arribar de manera clara amb constància. El 4 a 1 d'Adri que rubricava el seu hat-trick (min 15) decantava el partit ja clarament. A 3 minuts per a la fi i ja amb L’Hospitalet amb porter jugador, Christian anotava el definitiu 5 a 1 en una transició.

El cadet del Barça s’imposa en un partit disputat i assoleix el liderat en solitari amb un 1 a 3 a la pista de Les Corts UBAE

El partit va començar de manera trepidant, ja que el primer minut de joc Les Corts s’avançava en una jugada d’estratègia. Els blaugranes ràpidament establien l’empat en una bona jugada per banda. Després d’aquest inici de partit l’equilibri es va establir entre els dos equips. Mica en mica, els barcelonistes van anar agafant el domini en el joc i van disposar d’alguna ocasió per posar-se per davant abans de la finalització de la primera meitat.

A la segona meitat, els blaugranes han intensificat la seva pressió i el seu joc en atac ha estat més consistent i això ha permès aconseguir ràpidament l’avantatge en l’electrònic. A partir d’aquest moment s’han vist els millors minuts de joc dels barcelonistes tenint diferents ocasions per eixamplar la diferència. No va ser fins a falta de 5 minuts per la conclusió del matx que el conjunt blaugrana aconseguia el 1 a 3 gràcies a una falta assajada executada a la perfecció. Amb aquest resultat l’equip de l’Illa va optar per posar el porter-jugador, fet que els va permetre tenir alguna oportunitat d’escurçar la diferència. Tot i així, el marcador ja no va patir variació.

Amb aquesta victòria el Barça Cadet assoleix la primera posició de la classificació en solitari

F.C.BARCELONA: Martí, Toni, Dani, Pau Codony i Marc–cinc inicial- També van jugar: Eudald, Víctor, Adrián, Roger, Pol Salas i Pol Cano

GOLS: 1-0 (min 1), 1-1 Marc (min 2), 1-2 Roger (min 24), 1-3 Adrián (min 35)

L’equip Infantil es va imposar per 1 a 13 a la pista del Cornellà i els alevins es van fer forts a casa superant per 6 a 0 al Vedruna Puigcerdà.