Doblet de pitxitxis

Doblet de pitxitxis

El Barça té a les seves files els màxims golejadors de Primera i de Segona Divisió: Ferrao i David Peña, la revelació del filial

Que Ferrao encapçali la llista de màxims golejadors ja no és noticia. Ha sigut pitxitxi les tres últimes temporades i torna a ser líder dels golejadors de Primera amb 11 gols, tres més que Adolfo (Barça), Chino (Valdepeñas) i Carlitos (Jaén). El que ja no és tan habitual és que el Barça també compti amb el màxim golejador de Segona. I atenció, perquè ara mateix el blaugrana David Peña és pitxitxi de la divisió de plata amb 12 gols en nou partits. A Ferrao, doncs, li ha sortit competència dintre les files del Club.

David Peña, el gol a les venes

David Peña té 19 anys, juga d’ala i viu la seva segona temporada al Barça. Natural de Mataró, els seus inicis com a futbolista són com a jugador de Futbol 7 a la UD Cirera. Va començar a jugar a futbol sala als 13 anys al Futsal Mataró des d’on va fer el salt al Barça ara fa un any i mig. El seu debut amb el Juvenil del Barça la temporada passada no podia ser millor: es va proclamar campió de lliga i va marcar més de 40 gols. Un rendiment excel·lent que li va valer per fer el salt al filial i també per convertir-se en Internacional.

La progressió de Peña és imparable. Es va proclamar campió d’Europa sub-19 amb Espanya el passat mes de setembre i en la seva primera temporada al filial és el pitxitxi de Segona amb 12 gols i ha marcat en 6 dels 9 partits disputats.

Ferrao, l’exemple a seguir

David Peña i Ferrao han compartit confidències en una trobada organitzada per BarçaTV. El golejador del filial confessa que Ferrao és un dels seus ídols. “És un mirall per a tots els jugadors joves per la seva ambició, és un jugador que cada any se supera i mai en té prou”, diu David Peña. Tot i jugar en posicions diferents, Peña reconeix que intenta copiar coses de Ferrao. “Sobretot admiro la seva finalització, em fixo en la seva sang freda a l’hora de definir, per a mi és el millor jugador del món”, explica Peña.

Ferrao també celebra la progressió de Peña. “És molt difícil aconseguir aquesta xifra de gols en la seva primera temporada a Segona, està clar que té un talent molt especial i facilitat per marcar gols i si treballa dur segur que arribarà on ell vulgui”, avisa el brasiler. “Si segueix així, d’aquí quatre o cinc any ja em podré jubilar tranquil”, diu Ferrao, que aquesta temporada ha marcat en tots els vuit partits disputats fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut