PSG - Barça: Empat valuós a París (1-1)

Les culers han aconseguit un bon resultat gràcies a un gol de Jennifer Hermoso i l'eliminatòria es decidirà al Johan Cruyff

Empat a París en l'anada de les semifinals de la Champions (1-1). Les culers han empatat davant el PSG i queda tot per decidir a la tornada al Johan Cruyff. El gol de Jennifer Hermoso als 13 minuts de joc permet al Barça arribar amb un lleuger avantatge a la tornada a l'haver marcat fora de casa.

Jennifer Hermoso obre la llauna

Les culers han sortit molt bé i Graham ha estat a punt d'avançar al Barça, però s'ha trobat amb una bona aturada d'Endler. A la segona, però, les blaugrana no perdonarien: magnífica centrada d'Aitana des de la dreta i Jennifer Hermoso, de cap, ha avançat a les barcelonistes (0-1, min. 13). Tot i així, les locals han reaccionat ràpidament i a la sortida d'un córner, Cook ha igualat el matx (1-1, min. 22). Tot seguit, les franceses han pogut avançar-se, però Torrejón ha salvat el gol sota pals.

Després de la bona reacció del PSG, arribaria un intercanvi de cops a dues àrees: gran rematada d'Hermoso i aturada espectacular d'Endler, i posteriorment, també gran intervenció de la portera xilena a rematada d'Andrea Pereira. La rèplica ha estat per part de Katoto, que ha disposat de dos mà a mà gairebé consecutius, un al pal i l'altre desviat. Ja a la darrera acció de la primera part, l'àrbitra no ha assenyalat un possible penal sobre Mapi León a l'àrea local.

Màxima igualtat

Ja a la segona part, l'estira-i-arronsa entre tots dos conjunts ha seguit vigent, però sense cap dels dos conjunts sent capaç de desfer l'empat. Un bon llançament de Martens ha tocat a les mans d'Irene Paredes, però de nou l'àrbitra no ha assenyalat el possible penal. També Alexia, amb dos bons llançaments de falta, ha intentat marcar el gol del triomf, però sense encert.

Sandra Paños i Endler, amb dues bones intervencions, també han salvat l'empat a les dues àrees, i finalment, el marcador ja no s'ha tornat a moure (1-1). Així doncs, empat i tot per decidir i els blaugrana que intentaran classificar-se per la gran final amb el partit de tornada del proper diumenge al Johan Cruyff.