CAMP NOU TOUR GUIAT

CAMP NOU TOUR GUIAT

Què inclou?

  • Visita al Museu del Barça
  • Tour pel Camp Nou
  • Guia Oficial FC Barcelona
  • Promoció residents Catalunya: 20€ (unitats limitades!)

Grups de fins a 6 persones

Bilingüe: castellà i anglès

Durada: 1.30 h

Vine a conèixer el Museu del Barça i el Camp Nou acompanyat d’un dels nostres guies experts. Reserva ara la teva visita guiada i assegura’t la plaça! Quan arribis, dirigeix-te al taulell de l’entrada del Museu, on el guia reunirà tot el grup a l’accés. I, recorda, tots els Tours són bilingües (castellà i anglès).

Sabies que el Museu del Barça és el museu esportiu més visitat d’Europa? Durant la visita coneixeràs tota la història del Club i, sobretot, podràs accedir a la zona dedicada a Messi i a tots els trofeus del Barça.

A continuació, el guia us conduirà pels racons més emblemàtics de l’Estadi, com la sala de premsa, la zona mixta, el túnel de vestidors o el vestidor visitant per acabar sortint al camp des de les banquetes dels jugadors!

Abans d’acabar visitareu les cabines de premsa, que inclouen efectes d’àudio i una vista panoràmica des de la tercera graderia. No està gens malament, oi?

T’hi esperem!

Entrada Preu
General 45 €
Infantil (4 - 10 anys) 37 €
Majors de 70 anys 37 €
Menors de 3 anys (0 - 3 anys) Gratis
Residents Catalunya 20 €

 

Tingues en compte que el Tour pot veure’s modificat els dies que hi hagi partit o esdeveniments.

COVID-19: Normes per a un accés segur

Informació sobre accessibilitat: Per motius estructurals, a causa del gran nombre d’escales que hi ha al recorregut, el Tour Camp Nou no està adaptat per a persones amb discapacitats físiques (en cadira de rodes). Poden visitar el Museu (Sala Trofeus, Història, Espai Messi i Trofeus Seccions) i la visió panoràmica de l’Estadi des de la segona graderia. Més informació

Promoció limitada per a residents a Catalunya:

Ets resident a Catalunya i et vé de gust venir a visitar el Barça Stadium Tour & Museum? Promoció exclusiva limitada per a residents a Catalunya. 

Com aconseguir la teva entrada amb el descompte de residents?

Condicions d’accés beneficiaris promoció resident: Serà necessari mostrar el document d’identitat a l’accés al Barça Stadium Tour & Museum.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut