Seient lliure - Informació

Seient lliure - Informació

Si vols que al Futbol (Camp Nou) o al Bàsquet no quedi cap seient buit i que cada partit sigui un espectacle, vine o allibera'l!

El seient lliure fomenta l’assistència a l’Estadi. L’esperit del Seient Lliure és que gràcies a les alliberacions dels socis que no poden anar a l’Estadi, es puguin ocupar aquestes localitats i tenir així a cada partit un Camp Nou ple.

Qui pot alliberar el seient?

Socis abonats al Futbol i/o al Bàsquet.

Clau única: 6 dígits (apareix en l'abonament o carnet de soci).
Codi personal secret: 4 dígits.

Consulta l’estat de la localitat

Coneix l'estat de la localitat, les alliberacions que s’han fet i si la localitat ha estat venuda en els partits en els quals s’ha alliberat.

Consulta el saldo acumulat

Consulta el saldo d’estalvi obtingut durant la temporada actual.

Recupera la localitat 

Tens fins a l'inici del partit per recuperar la localitat posada en Seient Lliure, si no ha estat venuda. Consulta-ho.

Canals per alliberar el seient

Web FC.Barcelona
Telèfon: 900 1899 00
Via App

Abonats al futbol

Els abonats a l'Estadi reben l'import segons el preu mitjà de venda de l'entrada. El soci abonat cobrarà el 50% del preu, un cop restat l’IVA i les despeses de gestió (10%).

Es manté el topall del 95% del preu de l’abonament de l’Estadi. 

Liquidació Seient Lliure

La liquidació es fa només amb modalitat ‘bossa’: s’acumula l’import de cada partit i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la propera temporada.

Alliberament amb anticipació

Es vol premiar el soci que alliberi amb antelació la seva localitat, per poder així omplir l’Estadi de socis i aficionats.
Promta Plus. Alliberament amb més de 20 dies abans de l’inici del partit: bonificació del 20% sobre l’import assignat per a cada partit, es vengui o no la localitat*.
- Prompta. Alliberament entre els 10 i els 20 dies abans de l’inici del partit: s’abonarà l’import corresponent es vengui o no es vengui la localitat.
No prompta. Alliberament amb menys de 10 dies abans de l’inici del partit: només s’abonarà l’import en cas que es vengui la localitat.

*Si algun partit queda programat al calendari per sota dels 20 dies abans de la celebració del mateix, qualsevol alliberament per sobre dels 10 dies, percebrà també la bonificació del 20%

MODEL EXEMPLE DE LIQUIDACIÓ DEL SEIENT LLIURE

 

BASE DE CÀLCUL  
PREU MITJÀ DE LA ZONA DE VENDA  
100,00 PREU MITJÀ VENDA ENTRADA
17,36 21% IVA
82,64 PREU SENSE IVA
10,00 10% DESPESES
72,64 IMPORT NET A REPARTIR
36,32 50% SOCI ABONAT
36,32 50% FCB
IMPORTS FINALS ARRODONITS  
36,50 50,24% A FAVOR SOCI ABONAT
36,14 49,76% A FAVOR FCB

 

Abonats al bàsquet

Per a aquells partits en què el soci abonat al Bàsquet alliberi la localitat, i exclusivament en el cas que s’hagi venut, el club acumularà el saldo d’estalvi (el 50% del preu al que s’hagi venut l’entrada, un cop descomptat l'IVA i les despeses de gestió), que es descomptarà en la renovació de l’abonament de la temporada següent.

Aquesta modalitat té el límit del 95% del saldo d’estalvi.

El Club comercialitza totes les entrades de la millor manera que pot mitjançant tots els canals de venda dels que disposa. Així doncs, no totes les entrades que s’alliberen es poden visualitzar a la web de venda d’entrades, ja que es poden comercialitzar per altres vies o col·lectius.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut