Seient Lliure - Informació

Seient Lliure - Informació

Si vols que no quedi cap seient buit i que cada partit sigui un espectacle, vine o allibera'l!

El seient lliure fomenta l’assistència a l’Estadi i al Palau. L’esperit del Seient Lliure és que gràcies a les alliberacions dels socis i sòcies que no poden anar al partit, es puguin ocupar aquestes localitats.

Qui pot alliberar el seient?

Socis abonats al Futbol i/o al Bàsquet (Excloses les localitats de les llotges de 2a graderia)

Clau única: 6 dígits (apareix en l'abonament o carnet de soci).
Codi personal secret: 4 dígits.

Consulta l’estat de la localitat

Coneix l'estat de la localitat, les alliberacions que s’han fet i si la localitat ha estat venuda en els partits en els quals s’ha alliberat.

Consulta el saldo acumulat

Consulta el saldo d’estalvi obtingut durant la temporada actual.

Recupera la localitat 

Tens fins a l'inici del partit per recuperar la localitat posada en Seient Lliure, si no ha estat venuda. Consulta-ho.

Canals per alliberar el seient

Web FC Barcelona
Telèfon: 900 1899 00
Via App

Abonats i abonades al futbol*

Tots els abonats a l'Estadi Spotify Camp Nou d’una mateixa zona de preu d’abonament, rebran el mateix import, independentment del preu de venda de la localitat. L'import total recaptat per la venda de les localitats alliberades i venudes de la zona es reparteix equitativament entre tots els abonats, 50% per al Club, i 50% per als abonats, un cop deduïdes les despeses (10%) i l'IVA (21%).

El topall és del 95% del preu de l’abonament de l’Estadi. 

Liquidació Seient Lliure

S’acumula l’import de cada partit i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la propera temporada.

Alliberament amb anticipació

Es vol premiar el soci que alliberi amb antelació la seva localitat, per poder així omplir l’Estadi de socis, sòcies i aficionats.

  • Alliberament amb 10 o més dies abans de l’inici del partit: cobrament assegurat. S’abonarà l’import corresponent, es vengui o no es vengui la localitat.
  • Alliberament amb menys de 10 dies abans de l’inici del partit: només s’abonarà l’import en cas que es vengui la localitat.

*TEMPORADA 2023/24

Aquesta temporada, el servei de Seient Lliure no estarà disponible a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i tots els abonats i abonades acumularan l’import a retornar d'aquesta temporada 2022/23 fins que es torni a disposar d’abonament a l’Spotify Camp Nou. L’import acumulat que es té actualment no es descomptarà en cap cas de l’import de compra del passi de la temporada 2023/24.

Abonats i abonades al bàsquet

Tots els abonats al bàsquet al Palau Blaugrana d’una mateixa zona de preu d’abonament, rebran el mateix import, independentment del preu de venda de la localitat. L'import total recaptat per la venda de les localitats de la zona es reparteix equitativament entre tots els abonats, 50% per al Club, i 50% per als abonats, un cop deduïdes les despeses (10%) i l'IVA (21%).

El topall és del 95% del preu de l’abonament de bàsquet. 

Liquidació Seient Lliure

S’acumula l’import de cada partit i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la propera temporada.

Alliberament amb anticipació

Es vol premiar el soci que alliberi amb antelació la seva localitat, per poder així omplir el Palau de socis, sòcies i aficionats.

  • Alliberament amb 4 o més dies (96 hores) abans de l’inici del partit*: cobrament assegurat. S’abonarà l’import corresponent, es vengui o no es vengui la localitat.
  • Alliberament amb menys de 4 dies (96 hores) abans de l’inici del partit: només s’abonarà l’import en cas que es vengui la localitat.

* En el cas que la programació d'un partit es faci en menys de 4 dies, no existirà aquesta modalitat d'alliberament.

El Club comercialitza totes les entrades de la millor manera que pot mitjançant tots els canals de venda dels quals disposa. Així doncs, no totes les entrades que s’alliberen es poden visualitzar a la web de venda d’entrades, ja que es poden comercialitzar per altres vies o col·lectius.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut