Llengua de signes

Llengua de signes

Mitjançant l’OAE el FCBarcelona es fa més accessible al soci i simpatitzant barcelonista i a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva

Mitjançant l’OAE el FCBarcelona es fa més accessible al soci i simpatitzant barcelonista i a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva. Per als usuaris de llengua de signes els oferim la informació dels textos del web en vídeos en aquesta llengua. Tots els vídeos estan subtitulats per garantir la màxima accessibilitat per a totes les persones sordes.

Alguns dels continguts del web del FCBarcelona estan ara adaptats en:

Llengua de signes catalana
Llengua de signes espanyola
Sistema de signes internacional


Tots els textos acompanyats de la icona són accessibles en llengua de signes. Per accedir al vídeo signat ha de clicar a la icona i accedirà al contingut. El text en català està acompanyat de la llengua de signes catalana. L’idioma espanyol té la seva correspondència amb la llengua de signes espanyola i el contingut en anglès conté l’adaptació al sistema de signes internacional.

Tots els arxius en llengua de signes també estan allotjats al Canal FCBarcelona Signes. Per tant també s’hi pot accedir des del YouTube del FC Barcelona.

Si us subscriviu al nostre canal, anireu rebent totes les novetats del Club en llengua de signes. Si teniu qualsevol necessitat relacionada amb la vostra discapacitat auditiva podeu fer-ho via mail. Si ho desitgen poden enviar-nos un vídeo en llengua de signes a aquest mateix correu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut