T'Acompanyem

T'Acompanyem

El projecte T’Acompanyem es porta a terme juntament amb la Creu Roja

L’OAE gestiona i coordina el projecte “T’Acompanyem” que es porta a terme juntament amb la Creu Roja. “T’Acompanyem” és fruit d’un conveni de col·laboració signat l’any 2011 entre Creu Roja i el FCBarcelona i que inclou un marc ampli de treball en l’àmbit de l’atenció i l’assistència.

Mitjançant aquest servei, els assistents als partits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys poden sol·licitar als voluntaris de Creu Roja, distribuïts en tres mòduls als accessos 1, 2 i 5 (partits oficials primer equip de futbol), que els acompanyin a la seva localitat amb una cadira de rodes així com que els recullin després del partit.

El Club estudia de manera molt excepcional, exclusivament per a socis i analitzant cas per cas, la possibilitat de que, en algun partit, es pugui efectuar una recollida a domicili (exclusivament Àrea Metropolitana de Barcelona).

Per sol·licitar-ho s’haurà de contactar amb l’OAE enviant un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat entre 7 i 4 dies abans del partit. El servei no es podrà sol·licitar telefònicament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut