L'Oficina d'Atenció Especialitzada

L'Oficina d'Atenció Especialitzada

S'encarrega d'atendre els socis del Club que tinguin alguna discapacitat i/o afectació de la seva mobilitat.

L'Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE)

Està ubicada en un espai específic dins de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB). L’ OAE és l'encarregada d'atendre personalment tots els socis del Club que tinguin algun tipus de discapacitat i/o afectació de la seva mobilitat, com pot ser la gent més gran, que vulguin fer arribar les seves propostes o vulguin realitzar qualsevol tipus de consulta. A l’OAE es gestionen totes les sol·licituds i es proporciona una atenció personalitzada per qualsevol tipus de tràmit.

L’objectiu del departament és facilitar l’accés a les instal·lacions del Club a tots els socis i sòcies o simpatitzants, així com optimitzar i implementar les comunicacions entre el Club i aquest col·lectiu de socis i usuaris per aconseguir assolir un servei integral i garantir la igualtat de drets i avantatges de tots els socis i sòcies del FCBarcelona també en l’atenció que se’ls dona.

Horari

  • De dilluns a divendres de 9 a 20 hores
  • Partits de futbol al Camp Nou entre setmana: De 9 hores fins a l’inici del partit.
  • Partits de futbol al Camp Nou en cap de setmana: De 10 hores fins a l’inici del partit.
  • Partits de futbol al Camp Nou en festius: De 10 hores fins a l’inici del partit.

Llengua de signes

Mitjançant l’OAE el FCBarcelona es fa més accessible al soci i simpatitzant barcelonista i a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva. Per als usuaris de llengua de signes els oferim la informació dels textos del web en vídeos en aquesta llengua. Tots els vídeos estan subtitulats per garantir la màxima accessibilitat per a totes les persones sordes.

Alguns dels continguts del web del FC Barcelona estan ara adaptats en llengua de signes catalana, llengua de signes espanyola i sistema de signes internacional.

ÍNDEX DE CONTINGUTS
Introducció històrica al FC Barcelona
Més que un Club
Valors
Himne del FC Barcelona
L'escut
Els colors
Un estadi cinc estrelles
Història del Camp Nou
Palau Blaugrana
Ciutat esportiva
La Masia
La nova Masia
Viatges
Museu FCB
L'Oficina d'Atenció Especialitzada (OAE)
T'acompanyem
Localitats del Camp Nou amb millor accessibilitat
Entrades zona habilitada per a cadires de rodes
OAB. Canals d'atenció
Seient Lliure
Fundació. Qui som?


Tots els textos acompanyats de la icona són accessibles en llengua de signes. Per accedir al vídeo signat ha de clicar a la icona i accedirà al contingut. El text en català està acompanyat de la llengua de signes catalana. L’idioma espanyol té la seva correspondència amb la llengua de signes espanyola i el contingut en anglès conté l’adaptació al sistema de signes internacional.

Tots els arxius en llengua de signes també estan allotjats al Canal FCBarcelona Signes. Per tant també s’hi pot accedir des del YouTube del FC Barcelona.

Si us subscriviu al nostre canal, anireu rebent totes les novetats del Club en llengua de signes. Si teniu qualsevol necessitat relacionada amb la vostra discapacitat auditiva podeu fer-ho via mail. Si ho desitgen poden enviar-nos un vídeo en llengua de signes a aquest mateix correu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut