L'Oficina d'Atenció Especialitzada

L'Oficina d'Atenció Especialitzada

S'encarrega d'atendre els socis i sòcies del Club que tinguin alguna discapacitat i/o afectació de la seva mobilitat.

L'Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE)

Està ubicada en un espai específic dins de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB).  
L’ OAE és l'encarregada d'atendre personalment tots els socis i sòcies del Club que tinguin algun tipus de discapacitat i/o afectació de la seva mobilitat, així com la gent d’edat avançada, que vulguin fer arribar les seves propostes o vulguin realitzar qualsevol tipus de consulta. A l’OAE es gestionen totes les sol·licituds i es proporciona una atenció personalitzada per qualsevol tipus de tràmit. 

L’objectiu del departament és facilitar l’accés a les instal·lacions del Club a tots els socis i sòcies o simpatitzants, així com optimitzar i implementar les comunicacions entre el Club i aquest col·lectiu de socis, sòcies i persones usuàries per aconseguir assolir un servei integral i garantir la igualtat de drets i avantatges de tots els socis i sòcies del FC Barcelona també en l’atenció que se’ls dona. 

HORARI GENERAL

  • De dilluns a divendres, de 9 a 18 h.
  • Caps de setmana i festius tancat

     

HORARIS EN DIES DE PARTIT:

  • Partits de futbol entre setmana: de 9 a 16 h

HORARI D'ESTIU (del 15 de juny a 15 d'agost):

  • De dilluns a divendres de 9 a 16 hores.

OFICINES ESTADI OLÍMPIC LLUÍS COMPANYS:

  • Dies de partit: des de quatre hores abans de l’inici del partit fins a la mitja part.

Correu electrònic: oae@fcbarcelona.cat

Telèfon gratuït pels socis i sòcies: 900 1899 00. Per tal que el sistema el reconegui com a soci/sòcia, és necessari trucar des del número de telèfon (fixe o mòbil) enregistrat a la seva fitxa de soci/sòcia.

Telèfon per la resta de públic: 902 1899 00

Correu postal: Arístides Maillol s/n 08028 Barcelona

Llengua de signes

Mitjançant l’OAE el FC Barcelona es fa més accessible als socis, sòcies i simpatitzants barcelonistes i a tot el col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva que es comuniquen mitjançant llengua de signes, oferint la informació d’alguns textos del web en vídeos en aquesta llengua. Tots els vídeos estan subtitulats per garantir la màxima accessibilitat per a totes les persones sordes. 

Alguns dels continguts del web del FC Barcelona estan ara adaptats en llengua de signes catalana, llengua de signes espanyola i sistema de signes internacional. 

ÍNDEX DE CONTINGUTS
Introducció històrica al FC Barcelona
Més que un Club
Valors
Himne del FC Barcelona
L'escut
Els colors
Història del Camp Nou
Palau Blaugrana
Ciutat esportiva
La Masia
La nova Masia
Viatges
Museu FCB
L'Oficina d'Atenció Especialitzada (OAE)
OAB. Canals d'atenció
Fundació. Qui som?

 

Tots els textos acompanyats de la icona són accessibles en llengua de signes. Per accedir al vídeo signat ha de clicar a la icona i accedirà al contingut. El text en català està acompanyat de la llengua de signes catalana. L’idioma espanyol té la seva correspondència amb la llengua de signes espanyola i el contingut en anglès conté l’adaptació al sistema de signes internacional. 

Tots els arxius en llengua de signes també estan allotjats al Canal FCBarcelona Signes. Per tant també s’hi pot accedir des del YouTube del FC Barcelona. 

Si us subscriviu al nostre canal, anireu rebent totes les novetats del Club en llengua de signes. Si teniu qualsevol necessitat relacionada amb la vostra discapacitat auditiva podeu contactar amb l’OAE enviant un correu electrònic a oae@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut