Vols fer-te una foto amb els teus ídols?

Vols fer-te una foto amb els teus ídols?

Ja podeu fer la vostra sol·licitud per fer-se una foto amb els primers equips de futbol o de les seccions professionals.

El FC Barcelona ha inclòs a les seves tramitacions online la sol·licitud perquè els joves socis de 4 a 12 anys puguin fer-se una fotografia amb els jugadors dels primers equips de futbol, masculí i femení, abans de l’inici d’un dels seus partits.

També és podrà tramitar via online des del web del Club les peticions d’aquells socis entre 4 i 15 anys que desitgin fer-se aquesta fotografia amb un dels primers equips dels altres quatre esports professionals del FC Barcelona (bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins).

La novetat d'aquest servei que ve oferint el Club als joves socis del Barça des de fa unes temporades amb els equips masculins professionals, és que s'afegeix la possibilitat de poder fer-se també la fotografia al costat de les jugadores del primer equip femení de futbol abans d'un dels seus partits.

* Aquesta temporada 20/21, de moment no es realitzarà la foto amb el 1er equip degut a la situació actual.

Una única foto per equip

La nova tramitació online permetrà omplir el formulari de petició per part dels pares o tutors del soci. Cal tenir present que serà indispensable l’autorització de tots aquells que tinguin la pàtria potestat del menor.

A partir d'aquesta temporada, cada nen o nena soci podrà fer una única sol·licitud de foto amb cada equip, i no podrà repetir la seva petició per un equip concret si ja ho ha fet una vegada. D'aquesta manera, cada jove podrà sol·licitar com a màxim un total de sis fotos (futbol, futbol femení, bàsquet, handbol, futsal i hoquei patins).

Formularis de sol·licitud

Si desitja sol·licitar la fotografia del menor amb alguns dels primers equips, cal omplir el formulari que trobareu en els següents enllaços, entrant amb el codi i la clau del menor que es vol fer la foto:

El Club es posarà en contacte amb els pares o tutors dels nens per convocar-los i donar-los les instruccions corresponents, així com el dia i l’hora de la trobada. Us recordem que a causa del gran volum de sol·licituds, hi ha un temps d'espera d'uns quants mesos des del moment de la inscripció fins al moment de fer la fotografia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut