L’Espai d’Animació, al detall

L’Espai d’Animació, al detall

Aquí trobaràs tota la informació que necessites saber sobre l’Espai d’Animació al Camp Nou.

QUÈ ÉS L’ESPAI D’ANIMACIÓ?

És un espai a la graderia del Camp Nou on s’agruparan els diferents col·lectius d’animació amb què compta el FC Barcelona, a partir de la temporada 2016/17.

Aquest espai està destinat únicament i exclusivament a aficionats locals, tindrà un caràcter familiar i pacífic, i la missió de crear un ambient de suport a l’equip que encoratgi la resta del públic a animar des del primer minut de cada partit.

Es trobarà situat entre les boques 43 i 50 a la Zona Baixa del Gol Nord i constarà de 1.246 localitats.

Per a la seva organització, el Club ha comptat amb les indicacions de la LFP, l’assessorament dels Mossos d’Esquadra i del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

AFILIACIÓ

Per formar-ne part, tots els integrants hauran de ser socis del FC Barcelona i majors de 16 anys (categoria adults).

També es podran afiliar els socis entre els 8 i els 16 anys d’edat, sempre que el pare, la mare o el tutor legal en formi part. En la primera assignació, també s’acceptaran titulars del Carnet de Compromís. Els socis no podran fer la sol·licitud directament al Club. Prèviament s’hauran d’afiliar a un dels grups oficialment constituïts com a associació.

No podran formar-ne part aquells titulars que tinguin suspesa la condició de soci, o bé que hagin estat sancionats per falta greu pel règim disciplinari del Club en els últims tres anys. No podran formar-ne part aquelles persones de les que es tingui constància que hagin comés infraccions en matèria de violència esportiva, d’exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantides per la Constitució i/o contra l’ordre públic relacionats amb l’esport.

GRUPS D’ANIMACIÓ

  • Penya Almogàvers
  • Nostra Ensenya
  • Supporters Puyol
  • Supporters Barça
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut