L’Espai d’Animació, al detall

L’Espai d’Animació, al detall

Aquí trobaràs tota la informació que necessites saber sobre l’Espai d’Animació al Camp Nou.

QUÈ ÉS L’ESPAI D’ANIMACIÓ?

És un espai a la graderia del Camp Nou on s’agruparan els diferents col·lectius d’animació amb què compta el FC Barcelona, a partir de la temporada 2016/17.

Aquest espai està destinat exclusivament a aficionats locals, tindrà un caràcter familiar i pacífic, i la missió de crear un ambient de suport a l’equip que encoratgi la resta del públic a animar des del primer minut de cada partit.

Estarà situat entre les boques 43 i 50 a la Zona Baixa del Gol Nord i constarà de 1.246 localitats.

Per a la seva organització, el Club ha comptat amb les indicacions de la LFP, l’assessorament dels Mossos d’Esquadra i del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

AFILIACIÓ

Per formar-ne part, tots els integrants hauran de ser socis del FC Barcelona i majors de 16 anys (categoria adults).

També es podran afiliar els socis entre els 8 i els 16 anys, sempre que el pare, la mare o el tutor legal en formi part. En la primera assignació, també s’acceptaran titulars del Carnet de Compromís. Els socis no podran fer la sol·licitud directament al Club. Prèviament, s’hauran d’afiliar a un dels grups oficialment constituïts com a associació.

No podran formar-ne part aquells titulars que tinguin suspesa la condició de soci, o bé que hagin estat sancionats per falta greu pel règim disciplinari del Club en els últims tres anys. No podran formar-ne part aquelles persones de les quals es tingui constància que hagin comès infraccions en matèria de violència esportiva, d’exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantides per la Constitució i/o contra l’ordre públic relacionats amb l’esport.

GRUPS D’ANIMACIÓ

  • Penya Almogàvers
  • Nostra Ensenya
  • Front 532
  • Supporters Barça

ALLIBERAMENT DE LOCALITATS

Amb l’objectiu de fomentar l’assistència en els partits que el FC Barcelona juga al Camp Nou, el Club posa en funcionament un nou projecte dirigit a tots els membres d’aquesta zona, que permet l’alliberament de les localitats de l’Espai d’Animació d’aquells socis que no puguin assistir a un partit, i d’aquesta manera facilitar la seva adquisició a un altre membre de l’Espai d’Animació que estigui interessat en assistir-hi. 

En aquesta primera fase del projecte, els membres de l’Espai d’Animació amb modalitat temporada que no puguin assistir a un partit, disposaran d’un formulari web on caldrà identificar-se amb la seva clau i pin personal. Aquí hauran de seleccionar la totalitat de partits als quals no podran assistir per tal d’alliberar la seva localitat. La cessió de la localitat per un partit es podrà dur a terme fins a les 24 hores prèvies al seu inici, i la credencial quedarà inactiva per al partit seleccionat.

És indispensable que els membres de temporada utilitzin aquest servei en cas de no assistir a un partit. Accés a l'enllaç següent.

Les localitats alliberades durant aquest procés es posaran a disposició dels membres de l’Espai d’Animació que disposen de la modalitat de partit esporàdica, que podran adquirir una d’aquestes localitats a través del següent enllaç:

Assistència als partits

Les localitats alliberades computaran en el càlcul general d’assistència. S’haurà d’assolir una assistència del 95%. Aquest percentatge s’haurà de complir assistint a un mínim del 60% dels partits i alliberant-ne el 40%.

A l’Oficina d’Atenció al Barcelonista mitjançant el telèfon 902.1899.00 o bé el correu espai.animacio@fcbarcelona.cat restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta addicional que ens vulgui fer arribar al respecte.

Desitgem que aquest espai segueixi sent la principal font d’animació per a l’equip i alhora encoratgi la resta de socis i aficionats que assisteixen a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut