Inscripció i ratificació Llista espera d'abonaments

Inscripció i ratificació Llista espera d'abonaments

Aquí podràs consultar la posició dins la llista d'espera dels socis per optar a un abonament de l'Estadi del FC Barcelona o al Palau Blaugrana

El Club té una llista d'espera per ser abonat a l'Estadi o al Palau.

Es poden inscriure en aquesta llista els socis de qualsevol categoria amb una antiguitat mínima de dos anys ininterromputs com a soci. S’accepta que en el cas dels menors d’edat puguin fer el tràmit els pares o els tutors legals, els quals han d’aportar còpia del llibre de família. Per abonament a l'Estadi s'ha de fer presencialment a l'OAB, i pel Palau, online o presencialment.

Tots els socis inscrits han de ratificar anualment la inscripció a la llista d’espera. Aquesta ratificació la poden fer via online des del portal web del Club, a l'apartat de tràmits online, o presencialment a l’OAB demanant cita prèvia, durant el període comprès entre el 10 d’octubre i el 10 de gener del 2022.

Condicions d’inscripció

  • Socis actius del FC Barcelona amb dos anys o més d’antiguitat ininterrompuda de soci. La data de càlcul serà la del dia de la inscripció.
  • No disposar de cap altre abonament a l'Estadi o de  la secció/seccions escollida/escollides
  • No estar sancionat per la Comissió de Disciplina.
  • Estar al corrent de pagament.

Canals d’inscripció

  • Estadi: Presencial, a l’OAB, únicament podrà fer el tràmit el soci titular.
  • Palau: presencial a l'OAB o amb formulari web.

Al següent enllaç es troba el formulari per sol·licitar la inscripció a la llista d’espera  de les seccions esportives: Bàsquet – Handbol – Futbol Sala – Hoquei Patins 

Un cop feta la inscripció el sistema informàtic generarà i enviarà un correu de confirmació incloent-hi el número de posició inicial a la llista, i indicant també les normes per mantenir la inscripció.

Període de ratificació temporada 2021/22

Aquest any el període és del 10 d’octubre del 2021 al 10 de gener del 2022.

Quins socis han de fer el tràmit?

Tots els socis d’alta a la llista d’espera fins el 30 de juny de 2021.

Els socis que no facin aquest tràmit dins del període fixat perdran tots els drets i seran esborrats d’aquesta llista.

Si vols consultar la teva posició en la llista d'espera d'abonaments només has d'accedir a l'OAB online mitjançant el següent enllaç:


Normes per mantenir la inscripció a la llista d’espera

  • Obligatorietat d’efectuar la ratificació anual entre el 15 d’octubre i el 10 de gener de totes les altes rebudes a 30 de juny. El soci titular haurà d’efectuar el procés presencialment a l’OAB o per formulari web.
  • Les persones que no facin la ratificació perdran l’antiguitat i hauran de fer una nova inscripció.

Després de finalitzar el procés de ratificació anual, es numerarà la llista eliminant els socis que ho hagin efectuat el tràmit, a més de les possibles baixes de soci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut