PB Nostra Ensenya

PB Nostra Ensenya

15 anys animant el primer equip i amb presència regular al Palau Blaugrana

La PB Nostra Ensenya és un grup d'animació del Gol Sud i Penya Barcelonista Oficial. Va ser fundada l'any 2002 per un grup de joves enamorats del FC Barcelona. No obstant això, no va ser fins al setembre del 2003 que es va estrenar com a penya oficial del Club.

Els seus membres es troben setmanalment a la seu de la Penya, per escalfar motors abans dels partits al Camp Nou, o bé per veure'ls allà mateix quan el Barça juga fora, animant des de la distància. Al llarg de la temporada, tampoc falten els desplaçaments amb l'equip, així com la presència regular al Palau Blaugrana, donant suport a les seccions del club, especialment a la de bàsquet.

En els seus gairebé 15 anys d'història, Nostra Ensenya ha participat activament en nombroses activitats relacionades amb el Barça i el ‘supporterisme culer’, així com trobades barcelonistes, tornejos de futbol entre diverses penyes i grups d'animació, dinars, festes, concerts, ‘corteos’ pels carrers, l'ofrena floral al Fossar de les Moreres de l’11 de Setembre, etc.

En definitiva, a Nostra Ensenya s'hi respira un ambient purament barcelonista, i entre els seus membres, alguns de més antics i d'altres de més novells, un sentiment de pertinença, unitat i amistat, que constaten les llargues jornades viscudes conjuntament animant i seguint el Barça.

Visca el Barça!

 

  • Correu electrònic: infonostraensenya@gmail.com

NOTA: Aquest text ha estat elaborat pels responsables de PB Nostra Ensenya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut