Penya Almogàvers

Penya Almogàvers

Del Barça, pel Barça i per Catalunya

La Penya Almogàvers és un grup d'animació i penya oficial del FC Barcelona des del 1989, i donem suport incondicional al nostre equip des de ja fa més de 30 anys.

La nostra filosofia és ben clara: animar al Barça tant al Camp Nou, com als desplaçaments (ja siguin a nivell estatal, europeu o pel món), però també defensar Catalunya, la nostra nació i la nostra cultura; sempre des d'una vessant practicant de la no-violència i seguint els valors de defensa del barcelonisme i del catalanisme del nostre president màrtir, Josep Sunyol i Garriga.

Els nostres membres no deixen d'animar l'equip a cada partit, a les dures i a les madures. Al llarg d'aquests anys mai hem tolerat cap mostra xenòfoba, sexista o racista.

La nostra particularitat fa que tinguem socis escampats arreu del territori de Catalunya, com als Països Catalans i fins i tot a l'estranger.

La nostra activitat està centrada sobretot al Camp Nou i als desplaçaments de l'equip, tenim una presència esporàdica al femení i seccions. Alhora, realitzem altres activitats fora de les instalacions del FC Barcelona.

Visca el Barça i visca Catalunya!

Per a major informació de com esdevenir abonat o esporàdic amb nosaltres, preguem que us poseu en contacte a través del mail que us facilitem a continuació:

NOTA: Aquest text ha estat elaborat pels responsables de la Penya Almogàvers.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut