Canvi de nom

Canvi de nom

Els abonaments (complet i de Lliga a l’Estadi, complet i de bàsquet al Palau) poden canviar de titular seguint un mecanisme establert.

Únicament es pot fer  la cessió o canvi de nom de l’abonament de l'Estadi quan el soci beneficiari compleixi un d’aquests dos requisits:

  • Té una relació de parentiu fins a segon grau amb el titular. Això inclou els següents casos: entre pares i fills, entre avis i néts, entre matrimonis o parelles de fet (inscrites al registre), entre germans i germans polítics, entre pares i fills polítics, entre tiets i nebots i entre cosins.
  • Tenir una antiguitat mínima de 2 anys com a soci.

 En tots els casos, s’han de complir els següents requisits:

  • Els socis receptors no poden tenir una altra localitat assignada a la mateix instal·lació (un abonament per soci).
  • Tots els carnets estan al corrent de pagament.
  • No es poden realitzar canvis de nom mentre hi hagi partits alliberats i venuts en un futur al servei del seient lliure. En aquests casos s’ha d’esperar fins a la data de l’últim partit alliberat i venut per realitzar el tràmit.
  • El soci que ha rebut un abonament en un canvi de nom, fins passat 1 any, no pot tornar a fer una cessió del mateix.

Per fer el canvi de nom d'un abonament de pàrquing, és obligatori cedir-li a un familiar de primer grau que estigui abonat a l'estadi.

Pels canvis de nom de Palau,  l'únic requisit a complir és que la persona que rep l'abonament sigui sòcia, i el canvi és gratuït.

Per a més informació sobre el canvi de nom de l'abonament a l'estadi,  la documentació a portar i tarifes, poden consultar la nostra guia de tràmits

Per a fer un canvi de nom serà necessari sol·licitar dia i hora mitjançant CITA PRÈVIA.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut