Jesza Poszony (1923 i 1924)

Jesza Poszony (1923 i 1924)

Al desembre del 1922 va ser nomenat segon entrenador de Greenwell, càrrec que va ocupar fins a l’agost del 1923, quan es va convertir en primer entrenador durant dos mesos

L’hongarès Jesza Poszony era un veterà exjugador internacional que l’any 1918 va esdevenir el primer entrenador contractat per dirigir el futbol base barcelonista, concretament els quarts equips, que eren els que nodrien de jugadors l’equip amateur. Al desembre del 1922 va ser nomenat segon entrenador de Jack Greenwell, càrrec que va ocupar fins a l’agost del 1923, quan es va convertir en primer entrenador durant dos mesos, fins al fitxatge d’Alfred Spouncer (amb qui també va col·laborar com a segon entrenador).

La seva segona oportunitat a la banqueta blaugrana arribaria el 1924 després del cessament de Spouncer. Al juliol del 1924 es va anunciar que Poszony seria de nou el primer entrenador la temporada 1924/25. Però aquesta segona etapa de l’hongarès també va ser breu, ja que al desembre el Club el va destituir i va fitxar l’anglès Ralph Kirby, fins aleshores l’entrenador de l’Europa. Poszony es va traslladar a Zagreb i va dirigir dues temporades el Gradanski.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut