Josep Vendrell (1943-1946)

Josep Vendrell (1943-1946)

El vint-i-vuitè president de la història era un coronel de l’exèrcit que havia fet la guerra al bàndol franquista i que en aquell moment era Delegat d’Ordre Públic de la Corunya

Vendrell va ser nomenat per les autoritats, que el van considerar l’home més indicat per a un càrrec que volien ocupat per persones vinculades al règim franquista.

Durant el seu mandat, que es va iniciar el 22 de setembre del 1943, es van recuperar les bones relacions amb els organismes federatius i esportius del règim, que s’havien deteriorat considerablement arran de l’escàndol de Chamartín.

En general, l’etapa presidencial de Vendrell va ser positiva, ja que el Club va arribar als 22.000 socis i es va ampliar la tribuna del camp de Les Corts. D’altra banda, el Barça va conquerir la seva segona Lliga (1944/45), a més de guanyar la Copa d'Or, un torneig oficiós, precedent de la Supercopa d’Europa, que enfrontava els campions de Lliga i Copa.

Després de gairebé tres anys al capdavant de l’Entitat, Josep Vendrell va abandonar el càrrec el 20 de setembre del 1946.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut