Enric Reyna i Martínez (2003)

Enric Reyna i Martínez (2003)

Enric Reyna Martínez va accedir a la presidència del FC Barcelona el 12 de febrer del 2003, després que Joan Gaspart anunciés públicament la seva renúncia al capdavant de l’Entitat

D’aquesta manera, en compliment del que establien els Estatuts del FC Barcelona, Enric Reyna es convertia en el màxim dirigent barcelonista i va presidir l’Entitat fins a l’Assemblea Extraordinària del 5 de maig del 2003. L’endemà, després de la dimissió simultània de la Junta Directiva d’Enric Reyna, va donar el relleu a una Comissió Gestora, presidida per Joan Trayter, que va portar les regnes del Club fins a les eleccions del 15 de juny.

Promotor immobiliari de professió i soci del Club des del 15 de setembre del 1965, Reyna, que era membre de la Junta Directiva de l’Entitat des de l’any 2000, amb la presidència de Joan Gaspart, i vicepresident des del desembre del 2002, es va convertir en el 40è president de la història del Club. Durant els gairebé tres mesos que va estar al capdavant de la institució blaugrana es van assolir tres títols importants de les seccions: la Copa del Rei de bàsquet i d’hoquei patins i la Copa EHF d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut