Descompte per a socis al Museu de Cera Barcelona

Descompte per a socis al Museu de Cera Barcelona

Els socis del FC Barcelona poden gaudir d'un 20% de descompte pel Museu i d'un 15% de descompte pel Bosc de les Fades

Els socis del FC Barcelona tenen un 20% de descompte per visitar el Museu de Cera de Barcelona i els socis joves un 25% de descompte. També es poden beneficiar d'un 15% de descompte per el bar-restaurant màgic, El bosc de les Fades.

El museu de Cera de Barcelona

El Nou Museu de Cera de Barcelona, s'ha convertit en un museu del segle XXI però sense perdre la seva impressionant arquitectura i història. Utilitzant noves tecnologies, figures i escenografies distribuïdes en 28 zones, els visitants gaudiran d’un recorregut per una part de la nostra història i el nostre present. Algunes de les figures que es poden visitar son i han estat del FC Barcelona.

Aquesta icona de l'oci barceloní ofereix una experiència moderna i innovadora equiparable a la dels millors espais lúdics i d'entreteniment del món, que no deixarà ningú indiferent.
Situat a l'inici de la Rambla, la visita ens permet conviure amb persones i personatges de referència local i mundial, que ens faran sentir nostàlgia pel passat, gaudir del present i desitjar viatjar a mons imaginaris.
Els suggeridors espais interiors, potenciats amb tecnologia audiovisual, lumínica i digital d'última generació, permeten al visitant viure una experiència interactiva única a Barcelona.

El Bosc de les Fades

Aquest bar-restaurant màgic, reconegut en totes les guies de viatges i de visita a la ciutat com un lloc amb molta personalitat, diferent i emblemàtic, és un punt de trobada ineludible per a locals i visitants i el complement ideal de la visita al Museu. Envoltat d'arbres, fades i gnoms podràs gaudir d'alguna beguda o pica-pica sota un sostre ple d'estrelles.

Com obtinc el descompte?

Per poder optar a la promoció, cal identificar-se a les taquilles del Museu o al Bosc de les Fades amb el carnet de soci o sòcia del FC Barcelona.

El titular del carnet de soci o sòcia i un acompanyant podeu beneficiar-vos d’un descompte del 20% del preu de l'entrada al museu i del 15% de descompte per taula al Bosc de les Fades.

Socis Zona Jove

Els socis de la Zona Jove (socis d'entre 18 i 30 anys) tenen un descompte del 25% al Museu de Cera.

Pel bar El bosc de les Fades, poden gaudir d'un 2x1 en algunes consumicions específiques al local.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut