La Junta Directiva del FC Barcelona aprova una nova normativa de penyes

La Junta Directiva del FC Barcelona aprova una nova normativa de penyes

El nou text regula les relacions entre les penyes i el Club, marca els criteris per a la seva oficialitat i assenyala el Departament de Penyes del Barça com a únic interlocutor

La Junta Directiva del FC Barcelona va aprovar en la seva reunió del passat dimecres 26 de gener una nova Normativa de Penyes que adapta la regulació a la realitat actual i a la manera com el Club vol relacionar-se amb les seves penyes. Aquest nou marc de relació pretén eliminar intermediaris i obstacles innecessaris de tal manera que, d’ara en endavant, la comunicació entre Club i penyes sigui directa i més propera.

El nou text normatiu recull i actualitza els requisits per ser penya i penyista oficial del FC Barcelona, actualitzant els criteris i establint uns mínims per tal que les associacions barcelonistes puguin ser reconegudes i, així, comptar amb tots els avantatges que el Club els pugui atorgar, com ara la compra d’entrades per als partits de tots els equips del Barça o el suport per part del FC Barcelona en aquells actes i activitats que les penyes vulguin organitzar.

Menys intermediaris amb el FC Barcelona

La nova Normativa de Penyes també recull la nova organització del moviment de penyes, que com a tret principal pretén que la relació entre penyes i FC Barcelona sigui més directa i sense intermediaris. És per aquest motiu que l’interlocutor del Club designat en aquesta normativa és el Departament de Penyes del FC Barcelona, on les penyes es poden adreçar directament per fer les seves consultes i peticions.

D’altra banda, el Club reconeix en aquest text normatiu les Agrupacions Territorials i deixa a criteri de les pròpies penyes la seva afiliació a aquestes.  Aquestes Agrupacions Territorials podran escollir un representant per formar part del Consell Consultiu de Penyes, que podrà ser-ho durant un període màxim de 8 anys, ja siguin consecutius o alterns. El Consell Consultiu  tindrà com a funcions destacades fomentar la relació entre les penyes i col·laborar amb el Club en la posada en marxa de projectes que tinguin per objecte millorar la representativitat i projecció pública del FC Barcelona en tot el món.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut