El Camp Nou acollirà per primera vegada una Assemblea General del FC Barcelona

El Camp Nou acollirà per primera vegada una Assemblea General del FC Barcelona

La convocatòria és per al proper dia 20 de juny, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat

El Camp Nou acollirà per primera vegada en la seva història una Assemblea General de Compromissaris del FC Barcelona el proper diumenge 20 de juny a partir de les 15 hores en primera convocatòria, i de les 15.30 h en segona convocatòria. Actualment, el col·lectiu de compromissaris que poden assistir a l'Assemblea està format per un total de 4.457 socis.
 
La pandèmia de la Covid-19 va impedir l’any passat la celebració de l’Assemblea corresponent a l’exercici de la temporada 2019-2020, i va obligar el seu ajornament.

Ara, amb la convocatòria de l’Assemblea Ordinària i Extraordinària per al 20 de juny, el Club també s’ha vist obligat a trobar un nou escenari per poder complir amb les mesures sanitàries que marquen les autoritats, tot i la millora generalitzada de la situació i la disminució de les restriccions.

Si tradicionalment, les assemblees  generals de socis compromissaris es venien celebrant al Palau de Congressos de Catalunya o al Palau Blaugrana, en aquesta ocasió l'escenari serà el mateix Camp Nou, que ofereix millors condicions pel que fa a l’amplitud de l’espai per garantir el distanciament necessari entre els assistents, i pel fet de tractar-se d’una instal·lació a l’aire lliure.

Confirmació d'assistència

També amb la finalitat de millorar el control i la traçabilitat de tots els assistents, en aquesta assemblea es requereix que els socis compromissaris que hi vulguin participar hagin de confirmar prèviament la seva assistència al formulari que es troba a l’enllaç següent.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut