Informació general

Informació general

El diumenge dia 7 de març, de les 09.00 hores fins a les 21.00 hores, se celebraran les votacions a la Junta Directiva del FC Barcelona.

QUI POT VOTAR?

Després de la resolució de les reclamacions presentades en el període de consulta del cens, la Junta Electoral ha aprovat el cens electoral definitiu, format per 110.290 socis amb dret a vot.

Són electors els socis en els quals concorrin les condicions següents:

  • Ser major d’edat i no estar legalment incapacitat.
  • Tenir una antiguitat mínima com a soci d’un any.
  • No tenir suspesa la condició de soci.
  • Estar inclòs al cens electoral vigent.

ON ES POT VOTAR

Amb l'objectiu de facilitar la participació d'un nombre més gran de socis i descentralitzar el vot d'aquestes eleccions, per primera vegada en uns comicis a la presidència del FC Barcelona, els electors disposaran de sis seus per fer efectiu el seu vot.

Les seus electorals es repartiran a les localitzacions següents:

  • Barcelona (Camp Nou i Palau Blaugrana)
  • Les ciutats de Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa
  • Andorra

L'horari de les votacions serà des de 09.00 a 21.00 hores.

El socis amb dret a vot tindran la seva seu assignada segons la residència que consti a la base de dades del Club. En cas que vulgui canviar la seva adreça i es vegi reflectit en el canvi de seu de votació, ho podrà fer fins al 24 de febrer. Per fer aquest tràmit, cliqui:

VOT PER CORREU

Per primera vegada a la història del FC Barcelona, en aquestes eleccions a la presidència i Junta Directiva s’inclou la possibilitat de votar per correu als socis de Catalunya, de la resta d'Espanya i d'Andorra.

Entre els dies 29 de gener i 9 de febrer, els socis i sòcies que escullin votar per correu, hauran de comunicar-ho telemàticament al Club, a través d'un formulari de sol·licitud que es trobarà al web.

Hi haurà dues modalitats de vot per correu: la general, a través d'una oficina de correus i l’opció de votar des del mateix domicili, disponible per als socis i sòcies majors de 65 anys que així ho sol·licitin, o aquells que no puguin desplaçar-se per motius de salut o problemes de mobilitat.

Podeu consultar el funcionament de tot el procés en el següent enllaç: VOT PER CORREU

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PORTAR PER VOTAR

La votació serà personal, secreta i lliure i per votar caldrà presentar al president de la mesa el DNI o un document oficial que acrediti la identitat del votant, com ara carnet de conduir o passaport vigent, i pel que fa als socis estrangers només passaport vigent. Caldrà portar el carnet de soci del Club del 2020 o 2021, el qual facilitarà l’accés al recinte de votació.

Tota papereta que no sigui una de les oficials emeses pel Club, o que estigui esmenada, trencada o alterada serà considerada nul·la. 

SERVEIS D'ATENCIÓ AL RECINTE DEL FC BARCELONA

  • T'Acompanyem: Desplegament de l’equip de voluntaris de la Creu Roja per prestar ajuda de suport i acompanyament a tots els socis que ho requereixin.
  • Punts d'informació i atenció: La instal·lació disposarà de diferents punts d’atenció, informació i resolució d’incidències. Un punt a Tribuna, un a lateral, un a l'OAB Gol Nord, i un altre a l'OAB Gol Sud.
  • L’Oficina d’Atenció Especialitzada habilitarà un punt de votació especial per a tots els socis amb mobilitat reduïda, diversitat funcional o afectacions de la salut que necessitin una atenció i ajuda personalitzada.
  • Agents Covid de zona per donar informació, recordar i vetllar pel compliment normatiu.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut