Black Friday Barça Stadium Tour & Museu

Black Friday Barça Stadium Tour & Museu

50% de descompte a les teves entrades per al Camp Nou Tour Bàsic i/o Camp Nou Tour Guiat!

Introdueix el codi promocional BLACKFRIDAY al procés de compra i beneficia’t d’un 50% de descompte a les teves entrades per al Camp Nou Tour Bàsic i/o Camp Nou Tour Guiat.

* Promoció vàlida per assistir del 5 de desembre al 24 de desembre (ambdós inclosos).

Camp Nou Tour Bàsic
Descobreix el Museu i l’Estadi al teu aire!

  • Què inclou?

    • Visita al Museu del Barça
    • Tour pel Camp Nou

    Amb aquest pack podràs viure, en primera persona i al teu aire, el museu i l'estadi més gran d’Europa. Serà una visita que sempre recordaràs!

    Entre moltes altres coses, veuràs l’espai dedicat a Messi, la vitrina amb tots els trofeus del club o la sala interactiva, on rememoraràs les fites del Barça. A més, podràs gaudir d’una vista panoràmica i accediràs als racons més emblemàtics de l’estadi. Necessites més motius per a venir?  

    Tingues en compte que el tour pot veure’s modificat els dies que hi hagi partit o esdeveniments.

Camp Nou Tour Guiat
Tour complet amb les millors anècdotes de la mà d’un guia oficial del FC Barcelona

  • Què inclou?

    • Visita al Museu del Barça
    • Tour pel Camp Nou
    • Visita guiada

    Grups de fins a 25 persones

    Bilingüe: castellà i anglès

    Durada: 1.30 h

    Vine a conèixer el Museu del Barça i el Camp Nou acompanyat d’un dels nostres guies experts. Reserva ara la teva visita guiada i assegura’t la plaça! Quan arribis, dirigeix-te al taulell de l’entrada del Museu, on el guia reunirà tot el grup a l’accés. I, recorda, tots els Tours són bilingües (castellà i anglès).

    Sabies que el Museu del Barça és el museu esportiu més visitat d’Europa? Durant la visita coneixeràs tota la història del Club i, sobretot, podràs accedir a la zona dedicada a Messi i a tots els trofeus del Barça.

    A continuació, el guia us conduirà pels racons més emblemàtics de l’Estadi, com la sala de premsa, la zona mixta, el túnel de vestidors o el vestidor visitant per acabar sortint al camp des de les banquetes dels jugadors!

    Abans d’acabar visitareu les cabines de premsa, que inclouen efectes d’àudio i una vista panoràmica des de la tercera graderia. No està gens malament, oi?

    T’hi esperem!

     

Producte Descompte Preu
Camp Nou Tour Bàsic 50% 26€ 13€
Camp Nou Tour Guiat 50% 45€ 26€

Mecànica de compra

1. Fes clic al botó de compra

2. Escull entre el 5 de desembre i el 24 de desembre el dia que vols venir.

3. Selecciona l’hora.

4. Selecciona el nombre d’entrades.

5. Introdueix el codi BLACKFRIDAY al camp “Tens algun codi promocional?” del procés de compra al pas “dades personals” i s’aplicarà la promoció seleccionada.

Condicions d'ús:

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida per als productes Camp Nou Tour Bàsic i Camp Nou Tour Guiat per a visites del 5 de desembre al 24 de desembre, ambdues incloses. Promoció només aplicable a la pàgina web del Club (fcbarcelona.es) mitjançant el codi BLACKFRIDAY.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut