Què es el producte STAR PASS I VIP PASS?

STAR PASS: Amb l’experiència STAR PASS podràs viure en un entorn únic (al hall del Palau Blaugrana) l’arribada de tots els jugadors del Barça de Bàsquet al partit i compartir una estona inoblidable amb els teus ídols just abans de que entrin als vestidors. Aquesta experiència et permetrà poder fer-te un selfie amb el teu jugador preferit i/o rebre la seva signatura. Un cop els jugadors ja han accedit al vestidor, amb la teva entrada vip experience podràs gaudir d’un càtering d’alta qualitat a la Sala París 1h abans del partit.

VIP PASS: Amb l’experiència VIP PASS, podràs gaudir de totes les avantatges de l’STAR PASS, però a més, sentiràs l’emoció d’acompanyar als jugadors al terreny de joc, passant pel túnel de vestidors i experimentar a peu de pista les vibracions d’un Palau ple d’afició blaugrana instants abans d’iniciar el partit. Una experiència Barça TOP acompanyada del millor càtering pre-partit a la Sala Avantllotja d’Honor sense que et perdis cap detall. Aquesta experiència inicia 2h abans del partit fins instants abans de l’inici del mateix. Converteix-te en el jugador número 6!

IMPORTANT: Per poder realitzar l’STAR PASS /VIP PASS EXPERIENCE s'hauran de respectar les 2h d'antelació en l’arribada respecte a l’hora del partit, en cas contrari no es podrà realitzar aquesta activitat.

* El VIP PASS EXPERIENCE només està inclòs en les localitats VIP PISTA TRIBUNA adquirides posteriorment al 10 d'octubre. Per a la resta d'entrades VIP PREMIUM (Pista Sud o Nord i / o Balcony) caldrà posar-se en contacte amb grups.basquet@fcbarcelona.cat per adquirir el VIP PASS EXPERIENCE. (Sota disponibilitat i amb un mínim de 24 hores d'antelació al partit).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut