Set partits exigents fins a la propera aturada

Set partits exigents fins a la propera aturada

Després de l’aturada de la darrera setmana amb les seves respectives seleccions, els blaugranes tornaran a la competició de Lliga aquest dissabte

El FC Barcelona afrontarà un total de set partits durant el mes de setembre i principis d’octubre, quan la Lliga tornarà a patir una aturada per seleccions. Seran set compromisos –cinc de Lliga i dos de Champions- molt exigents per al conjunt de Valverde, que s’enfrontarà, entre d’altres, a equips com el València, el Borussia Dortmund, l'Inter de Milà o el Sevilla, tots ells d’un alt nivell.

La primera prova dels de Valverde serà aquest dissabte amb el València CF a casa (21 hores) en un duel que ha de servir per començar a escalar posicions a la taula de la classificació.

Los siete próximos partidos del Barça

El Borussia Dortmund, primer partit de la Champions

Els blaugranes hauran de combinar la tornada a la competició lliguera amb l’inici de la Champions League 2019/20, que tindrà lloc el dimarts 17 de setembre. Els de Valverde s’enfrontaran al Borussia Dortmund (21.00 h), un rival de màxima exigència i més al seu estadi. Serà una prova de foc en el retorn a la gran competició europea.

Posteriorment, els blaugranes faran front a altres tres jornades més de Lliga que serviran per tancar el mes de setembre: Granada (dissabte 21 de setembre, 21.00 hores), Vila-real (dimarts 24 de setembre, 21.00 h) i Getafe (dissabte 28 de setembre, 16.00 h). Hi haurà nou punts en joc en tan sols set dies.

La segona jornada de la Champions League arribarà després del matx contra el Getafe i obrirà el mes d’octubre. Els de Valverde rebran al Camp Nou l’Inter de Milà el 2 d’octubre a les 21.00 h.

Barça – Sevilla: últim partit abans de la segona aturada

Després d’aquesta segona prova de Champions, i abans d’una nova aturada, el Camp Nou rebrà a la jornada 7 el Sevilla. El matx es disputarà el diumenge 6 d’octubre (21.00 h), coincidint amb l’Assemblea de Compromissaris que se celebra aquell mateix dia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut