Dues seccions busquen l’ascens a Primera

Dues seccions busquen l’ascens a Primera

El vòlei femení i el bàsquet en cadira de rodes volen aconseguir l’ascens a Primera Divisió aquest cap de setmana

Les seccions amateurs del Barça tenen aquest cap de setmana dues cites senyalades al calendari. Una és la Final a Quatre que disputarà l’UNES Barça a Leganés, en cerca de l’ascens a Primera Divisió. I l’altra, la fase final, que el vòlei femení blaugrana disputarà a Cartagena a partir d’aquest dijous (19.00 h), on buscarà una plaça per a la Lliga Iberdrola.

A part, tant el hockey herba femení com el masculí disputen jornada de Lliga al Complex Esportiu Pau Negre, amb ganes de recuperar el camí del triomf.

El vòlei femení vol aconseguir el títol a Cartagena 

Les blaugranes comencen la disputa del títol de la Superlliga femenina 2 aquest dijous (19.00 h) davant el CV Zalaeta, en el primer partit de la fase de grups.

L’equip arriba a la fase final després d’acabar líder del Grup B de la Superlliga femenina 2 i es disputarà la fase de grups amb el CV Zalaeta, rival d’aquest dijous, i les amfitriones, el FC Cartagena Algar, rival de divendres (19.00 h).

En cas de superar la fase de grups, on passen primeres i segones classificades, les jugadores d’Adrián Fiorenza disputarien dissabte les semifinals, amb l'objectiu d'obtenir un lloc a la final de diumenge (12.00 h).

Una plaça a la final dona accés directe a la Lliga Iberdrola, el gran objectiu del conjunt barcelonista.

El Palau Municipal d’Esports de Cartagena acollirà la fase final del torneig, que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la federació o al mateix web.

Bàsquet en cadira de rodes: la Final 4 de Leganés és el camí per a l’ascens

L’equip entrenat per Jaume Vilella disputarà aquest cap de setmana, del 27 i el 28 d’abril, la Final a Quatre en cerca de l’ascens a Primera Divisió. Després d’acabar líder de la fase regular, els blaugranes es van guanyar el lloc per buscar l’ascens a Leganés.

Aquest dissabte 27 (19.00 h) l’UNES Barça disputarà la semifinal davant el Covirán Inclusivo Leganés. En cas de vèncer, la final es disputarà aquest diumenge (12.00 h) contra el guanyador del CV Villa de Leganés – UPV IN-ADIV.

El hockey herba juga a casa

Tant l’equip femení com el masculí juguen les seves jornades a les instal·lacions del Complex Esportiu Pau Negre aquest dissabte.

Els jugadors entrenats per McInroy reben al Club Egara aquest dissabte (15.30 h) en el duel corresponent a la jornada 18 de la Lliga MGS. Els blaugranes venen de fer un gran partit, sense recompensa, davant el líder i es troben en un bon moment de forma.

El hockey herba femení rep aquest dissabte (20.00 h) el SH San Fernando en l’últim partit de la fase regular. Les blaugranes són terceres classificades i necessiten la victòria per certificar la posició de cara als Play-Off d’ascens a la Lliga Iberdrola.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut