Barça – Rodi Balàfia Lleida (3-0): Triomf incontestable

Victòria de mèrit del Barça davant d’un rival directe en l’últim partit com a locals de la temporada

El Barça s’endú la victòria davant el Balàfia Lleida (3-0) en la penúltima prova de la Superlliga Masculina 2. Amb aquest triomf, els blaugranes es situen amb 26 punts, quatre per sobre el CV Roquetes, a falta d’un partit per acabar el campionat.

Gran inici de partit

Parcial de 7-1 del Barça només començar el partit. El primer set va ser de domini blaugrana i va acabar 25-12 a favor de l’equip de Mosquera.

El segon set va començar amb molta igualtat, els dos equips mostraven un gran nivell de joc i no aconseguien separar-se al marcador. Amb 22-22, Kunda, el juvenil, amb un gran “ace” posava el 23-22, i Douglas rematava el set pels blaugranes amb un gran atac (25-23).

Sòlids per tancar la victòria

Els blaugranes van iniciar molt forts el tercer set, posant el més vuit al marcador ràpidament (16-8). Tot i els intents del conjunt lleidatà, la sòlida defensa del Barça va permetre arribar amb 23-13 als instants finals i culminar el set i el partit per als blaugranes.

L’afició va ser determinant per al Barça, animant en tot moment a l’equip que amb aquest triomf deixa pràcticament tancat l’objectiu.

El proper dissabte 6 d’abril (17.00h) els blaugranes tanquen la lliga a la pista del líder, Instercap Asisa Tarragona SPSP.