Garden Hotels Agora Calvià – Barça CVB (0-3): Tres punts i liderat

Garden Hotels Agora Calvià – Barça CVB (0-3): Tres punts i liderat

Les blaugranes són líders amb un punt d’avantatge quan falten dues jornades per acabar el campionat

El Barça CVB s’endú tres punts de les illes balears al superar per 0-3 al Garden Hotels Agora Calvià de Mallorca, en la jornada 20 de la Superlliga Femenina 2. Amb aquest triomf les jugadores d’Adrián Fiorenza són líders del campionat amb 50 punts, un més que el CV U Energies Sóller que són segones classificades amb 49 punts, quan falten tan sols dos jornades per acabar el campionat.

Inici determinant

Les blaugranes van sortir a la pista amb gran determinació, amb una gran pressió sobre la recepció local i jugant a molt bon nivell el contraatac. Gràcies a la intensitat i concentració de l’equip van tancar el primer set amb un contundent 14-25.

Sense opció a reacció local

Tot i la reacció de les locals, el volei femení blaugrana no va donar opcions i va tancar el segon set amb 22-25, deixant el partit encarrilat.

Amb el 0-2, les blaugranes van sortir intenses per tancar el partit amb tres sets, i així va ser. El bon servei de l’equip, que va acabar amb 11 sacades directes, i el bon treball en el bloqueig, va permetre al conjunt barceloní tancar el tercer set i el partit amb 12-25.

Belisario amb 14 punts i Koehler i Matamoros amb 12 punts respectivament van ser les millors jugadores del Barça CVB, en una gran actuació de tot l’equip.

Diumenge 24 (16.00h) les blaugranes disputaran la penúltima jornada de lliga al Poliesportiu la Marina. Les jugadores d’Adrián Fiorenza s'acomiadaran de la seva afició en un duel, davant el CV Esplugues, que serà clau per mantenir la primera plaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut