Barça - CV Roquetes (3-0): Mirant cap amunt

Una victòria contundent posa distància de la zona de descens

El partit va tenir un inici ajustat al marcador durant els primers compassos del set amb parcial 11-10 després de diversos serveis i davant la dificultat de finalitzar el set, Agustín va sol·licitar el primer temps 15-11.

Els visitants comencen a posar a punt la recepció i es van col·locar 16 a 16. A tan sols dos punts per finalitzar el set, l'atac a la línia de Pablo Crespo va posar el 24-21 i 2n temps per al Roquetes. I amb un atac de segona línia per part de Douglas s'adjudiquen el primer set.

Mateixa dinàmica, triomf blaugrana

El segon set s'inicia amb la mateixa dinàmica que l'anterior però amb un lleuger avantatge de 3 punts que el visitant redueix i l'augmenta a dos punts i obliga Fredy a demanar el primer temps.

Amb empat a 19 al marcador s'acosta un final de set molt ajustat i els locals demanen el segon temps per reorganitzar l'equip i poder afrontar el final de set. I després de diversos side-outs s'iguala a 27-27, i després d'una jugada afortunada per part de Douglas, s'adjudiquen el punt i es col·loquen 28-27 i possibilitat d'emportar-se el set que l'aprofiten després d'un error a l'atac de els visitants 29-27.

En el que va ser l'últim set, el FC Barcelona va treure un lleuger avantatge al marcador de 4 punts (13-9) i de mica en mica van anar augmentant els locals fins als 6 que mantenen fins a final de set.

El CV Roquetes, després de dues accions error dels locals es posen tan sols 2 punts però els visitants es col·loquen igualant el marcador 25-25. Dos errors dels visitants fan que el Barça s'adjudiqui el set i el partit i amb aquesta victòria tan important es distancien de la zona de descens.