Victòria amb remuntada (3-2)

El Barça CVB supera a CAEP Soria, en un tie break emocionant

Per la 18a jornada de la Superlliga femenina 2, el Barça CVB va rebre en un Poliesportiu de la Marina amb les graderies completes, al, concentració permanent de la Federació Espanyola amb les millors promeses juvenils de l'estat.

Ritme visitant

El partit s'iniciava amb avantatge per a l'equip visitant, que aprofitava les nombroses errades no forçades del Barça per sumar el primer set per 19-25. Les blaugranes esbossaven una lleu millora, que li permetia arribar igualat al final de segon set, però no n'hi havia prou per contenir la potència de l'atac sorià liderat per una forta Inés Losada, que s'emportaven el segon per 21-25.

Canvi de rumb

El tercer set va ser el punt d'inflexió per canviar el rumb d'un partit. Amb el marcador tremendament igualat, el Barça va saber tancar els punts decisius i amb un agònic 25-23, aconseguia escurçar les diferències.

A aquesta hora de la tarda ja destacava de sobre manera el rendiment d'Alba Koehler i Natalia Matamoros que acabarien amb 21 i 22 punts respectivament, constituint-se als puntals per a una gran remuntada que quedaria patentada al quart set. En aquest set l'equip va tornar a mostrar la seva millor cara com en jornades anteriors, imposant-se amb claredat per 25-14

L'epíleg del partit arribava amb la incertesa pròpia de cada tie break, en una lluita brutal per cada punt,  les joves del CAEP novament va mostrar la seva fortalesa en atac i prenien la davantera fins a l'11-12. Va ser llavors quan el Barça amb una defensa reforçada per Maria Palet, una bona distribució d'Elia Rodriguez i el suport de l'afició, va tornar a mostrar-se solvent al contraatac i amb 4 punts seguits, tancar el set 15-12 i consumar una meritòria remuntada.

El proper partit es disputarà el dissabte 9 a les 16:30 h quan per la 19a jornada de lliga visitarem l'Ègora Olímpics per enfrontar-nos el CV Vall d'Hebron.