JS Hotels Cide - Barça CVB (1-3): Tornen de Mallorca amb 3 punts

JS Hotels Cide - Barça CVB (1-3): Tornen de Mallorca amb 3 punts

Valuós triomf a les Balears amb parcials de 25-16/14-25/17-25 i 15-25

A la 17a jornada de la SF2, el Barça CVB va visitar la sempre difícil pista del Palma. El partit va començar amb les locals desenvolupant un joc molt intens en defensa i efectiu en bloqueig, davant d'un Barça que no aconseguia sentir-se còmode a la pista. Així les balears es quedaven clarament amb el primer parcial,

Però les coses van canviar completament a partir del segon set. Les blaugranes van sortir a la pista disposades a mostrar la seva millor versió, ajustant molt la recepció i el bloqueig que es convertia en un mur infranquejable per a les mallorquines.

Com un coet

El joc de l'equip fluïa i quedava expressat en un domini absolut al marcador que permetia fer rotacions perquè totes les convocades aportin per sumar els tres sets i emportar-se aquesta important victòria. Finalment 4 jugadores van acabar amb més de 10 punts (Matamoros, Koehler, Belisario i Esteban, aquesta ultima amb 5 de bloqueig).

Diumenge 3 de març, a les 16 hores, el CAEP Soria, visitarà el Poliesportiu La Marina per disputar la jornada 18 de la Superlliga 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut