FC Barcelona – CV Mediterráneo (3-2): La bona feina té recompensa

El voleibol blaugrana suma davant un rival de la part alta de la taula

L’inici del primer set va ser ajustat. Els dos equips volien puntuar, per una banda els visitants afermar-se a la part alta i per altra banda els locals sortir de la zona complicada del descens.

Marcador equilibrat fins a meitat del set, on els de Castelló han aconseguit un lleuger avantatge que han mantingut fins al final amb un parcial de 21-25.

En el segon set es repetia la mateixa dinàmica però en aquesta ocasió era a favor dels culers pel mateix parcial 25-21.

El següent set ha estat encara més ajustat que els anteriors i els dos equips han hagut de fer diversos canvis per canviar les dinàmiques però amb un 27-25 el FC Barcelona s'adjudicava  el set i ja tenien un punt assegurat.

Un encertat Mediterrani ha igualat el partit a dos, en el penúltim set, ha obligat a lluitar tots dos equips pel cinquè set.

Inici amb color blaugrana on s'ha arribat al canvi amb un avantatge important de 5-6 punts que es va mantenint al llarg del set fins a arribar al 15-10 i la victòria s’ha tenyit de blaugrana.