El Barça CVB suma tres punts davant el DSV Sant Cugat

Les blaugranes continuen liderant la competició

En una nova jornada de la Superlliga Femenina 2 el Barça CVB va rebre l'equip del Vallès Occidental, buscant una nova victòria per consolidar el lideratge de la classificació.

El Barça CVB va iniciar el partit amb una gran intensitat, pressionant amb el servei i exhibint un altíssim nivell de bloqueig que seria la tònica de tot el partit i el portaria a sumar finalment 14 punts directes.

D'aquesta manera el primer set es va tancar en 16 minuts per 25-11, encara que en el segon les visitants es van recompondre, van mostrar un bon nivell i el marcador es va mantenir molt igualat fins als compassos finals. Novament l'equip va estar molt encertat i liderat per una gran actuació de Sara Esteban, es va emportar el set per 25-20.

Domini absolut

Semblava que el tercer set tindria un desenvolupament similar ja que començava amb un intercanvi de punts, però després d'una bona ratxa de serveis de Natalia Matamoros, s'estiraven les diferències fins a 8 punts i la victòria llavors es va posar de cara, consumant-se finalment per 25 -17.

A més de la bona actuació col·lectiva, cal destacar el retorn a la pista de la central Laura Soares després d'uns mesos en què va travessar una lesió important produïda en el període de pretemporada.

El proper dissabte 24 l'equip es desplaça a Mallorca per disputar la 17a jornada de la competició a la sempre difícil pista del JS Hotels Cide Palma.