Triomf blaugrana davant el Cisneros (3-0)

Victòria per allunyar-se de la zona baixa

En el partit corresponent a la jornada 15 del Grup C de la Superlliga 2 masculina, entre el Barça voleibol i el Cisneros Alter, els blaugranes es van mostrar molt forts i van obtenir un triomf contundent.

A l’inici del primer set, Douglas ha posat els locals 9-2 i han anat augmentant l’avantatge en el marcador en dos punts per cada recuperació dels locals, fins al final del set amb parcial 25-10.

Segon set amb inici diferent, on els tinerfenys es volien treure l'espina del primer, però l'encert dels locals no els ha permès desenvolupar el seu joc, finalitzant el segon set amb parcial 25-17.

En el tercer set, el FC Barcelona es va posar de valent, per signar una victòria vital (25-14), per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Cal destacar l'actuació del juvenil Adrián López, amb els seus dos bloquejos, en el seu debut a la categoria de plata.