Tornada a la Lliga amb un triomf important

Després del gran esforç físic i emocional que es va produir en la conquesta de la Copa Princesa, tocava tornar a la Lliga i ni més ni menys que rebent un dels equips més en forma, el tercer classificat CVS U Energia Sóller.

El partit no va decebre la nombrosa afició que va omplir les grades del Poliesportiu de La Marina: tots dos equips van exhibir un joc intens, amb un alt nivell de defensa i un marcador incert que es va definir per la mínima a l'epíleg del partit.

Les balears van colpejar primer avançant-se per 22-25, sempre recolzades en la seva atacant franquícia Laura Weingard, que acabaria el partit amb 21 punts.

Reacció blaugrana

El Barça CVB va reaccionar als dos sets següents per remuntar i posar el 2-1 amb parcials de 25-21 i un contundent 25-15.

Les blaugranes venien d'una setmana amb moltes dificultats per la càrrega física i l'equip sollerenc és un os dur de rosegar i per això no sorprenia llavors que les coses tornessin a aparellar-se amb el 21-25 del quart set.

Si bé l'equip va començar fort el tie break i va liderar el marcador, les diferències es van anar escurçant fins que amb 14-13, Celia Paterno, màxima anotadora local i que va quallar un excel·lent partit, ho va definir amb un fort atac diagonal.

Una victòria molt important per seguir encapçalant la classificació en aquest inici de la segona volta que continuarà el proper diumenge 28/1 a les 18.30 h quan es rendeixi visita al Ramon Soler CEV L'Hospitalet a la pista Poliesportiu Gornal.