Derrota en un partit llarg i amb alternança constant contra l’UBE Illa Grau de Castelló

Els blaugranes cauen 2 sets a 3 en un duel que va superar les dues hores

El Barça de Voleibol masculí no va poder sumar la victoria en la cinquena jornada del campionat de la Superlliga-2 davant l’UBE Illa Grau (2 a 3). Els castellonencs que es trobaven en la part baixa de la taula, van venir a Barcelona amb la intenció de guanyar, en un partit molt disputat i que es va allargar més enllà de les dues hores.

Un enfrontament marcat per la igualtat des del primer moment. Aquesta va ser la tònica del primer set,  fins que els visitants van aconseguir un avantatge de 2-3 punts que es va mantenir fins al final de set, tancat amb un 21 a 25.

En el segon set, els de Fredinson Mosquera van apujar el nivell i van distanciar-se en els primers instants amb 6 punts de diferència que van obligar els visitants a l’intent de remuntada. Tot i que es van apropar, els blaugranes van fer una bona gestió del final del set i amb un bon atac de Douglas van igualar el partit amb el 25 a 21.

Amb l’1 a 1 al marcador, els blaugranes van agafar confiança i amb 4 bones accions de Diego Kunda van aconseguir una renda de 4 punts insalvable pels visitants. El tercer set va caure del costat blaugrana 25 a 20.

Els visitants no van abaixar els braços i al veure’s contra les cordes, van aconseguir un avantatge de 6 punts de diferència. Els blaugranes, van lluitar-ho i van aconseguir retallar fins als 3 punts de marge però el set va acabar 19 a 25 favorable als de Castelló.

Durant el set definitiu els nervis per aconseguir la victòria s’apoderen també de l’afició. Inici amb màxima igualtat fins a l’11 a 11 i després de més de dues hores de partit. Finalment, els visitants van aprofitar bones accions per establir una diferència de 3 punts amb el 12 a 15, que va decantar la balança al seu favor per endur-se el partit.