El Barça prepara la Fase final de Campionat de Catalunya

El Barça prepara la Fase final de Campionat de Catalunya

La quarta setmana de pretemporada del primer equip masculí tenia com a objectiu afrontar 3 partits d'altíssim nivell

Amistós a Barbastre

Un gran esdeveniment organitzat en la localitat de BARBASTRE (Osca) on els de Fredinson Mosquera ens van sentir com si fóssim locals.

Afrontaven el primer dels partits amistosos de la setmana amb un gran club com ho és Pamesa Voleibol Teruel que amb la seva plantilla al complet i desplegant un gran voleibol, es van imposar als nostres amb parcial de 3-1.

En un gran partit i amb moltes opcions de poder portar-ho al 5è set que no va poder arribar per una sèrie d'encerts dels seus millors jugadors en el 4t set, que els va permetre emportar-se la trobada.

La localitat de Barbastre i la seva gent mereixen més que un agraïment per totes les atencions i l'excel·lent organització de l'esdeveniment i l'amabilitat de tots els seus ciutadans.

Torneig internacional a Barcelona

Els amistosos seguien amb el torneig internacional Barça Voleibol que comptava amb la participació del Pallavolo Brescia (de l'A2 italiana) el Guaguas Voleibol (equip canari referent en el voleibol espanyol).

El torneig es va desenvolupar en manera de triangular que va començar amb en la trobada entre el Guaguas Voleibol contra Pallavolo Brescia, el pavelló la Salle Bonanova va albergar aquest gran esdeveniment que, amb una bona participació de públic, van poder gaudir del passat divendres de la magnífica trobada que va acabar amb un marcador de 3-1 a favor de l'equip Canari, demostrant que enguany va per totes en la Superliga Espanyola.

El matí del dissabte va albergar la segona trobada del torneig on el Barça Voleibol enfrontava amb el Guaguas voleibol. El pavelló de la Salle va vibrar amb més d'un centenar d'espectadors d'una gran trobada de voleibol on l'equip local va desplegar un gran joc, però no va ser suficient per a derrotar a un sòlid Guaguas que ja demostra perquè és la plantilla amb major inversió en la lliga. El joc va acabar en un atapeït 1-3, que potser es va quedar curt per a les aspiracions i el desenvolupament de l'equip local.

 

Aquest diumenge es tancava el torneig internacional amb la trobada entre Barça Voleibol Davant el Pallavolo Brescia. Les bones sensacions dels dos partits anteriors van portar al Barça a desenvolupar el seu millor joc i superant en totes les facetes del joc, a un gran equip italià que va intentar fins a l'últim moment ficar-se en el partit, però les grans accions desenvolupades per l'equip blaugrana els va impedir que el Barça tanqués un gran partit amb un contundent 3-0 amb parcials de 25-19 25-17 25-14.

 

Agrair als equips participants igual que a la localitat de Barbastre per fer possible aquesta gran preparació per al primer equip del Barça Voleibol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut