El Barça CVB tanca la seva plantilla per la temporada 22-23

El Barça CVB tanca la seva plantilla per la temporada 22-23

L’equip d’Adriàn Fiorenza presenta fins a 6 cares noves en la seva estrena a Superlliga Femenina 2

Tot a punt per iniciar els entrenaments del primer equip del Barça CVB amb un període de sis setmanes preparatòries abans d'iniciar la competició a la Superlliga 2 Femenina.

La plantilla, si bé presenta força novetats respecte a la temporada anterior, manté l'esperit de planter amb un percentatge molt elevat de jugadores que s'han format als equips base del club.

 

Barreja de joventut i experiència

Per a la direcció del joc d'atac, a la demarcació de col·locadores, la direcció esportiva ha donat la seva confiança en les joves Maria Llinàs (21 anys, 8 temporades al club) i Laura Rodríguez que torna a Catalunya després del seu pas pels EUA.

La jove catalana Natalia Matamoros (21 anys), una jugadora amb molt de talent i gran potencial de creixement.

Al centre de la xarxa continuarà la capitana Anna Grima (24 anys, 7 temporades al club) i Alba Koehler (20 anys, 8 temporades al club), dues jugadores de capacitat demostrada per donar solvència al bloqueig i atac ràpid. Els acompanyarà la central veneçolana Meriyen Serrano (24 anys) que amb els seus 192 cm i les tres últimes temporades que atresora a la Lliga Iberdrola, està cridada a ser un dels puntals de l'equip.

Juliennis Regalado (24 anys), punta veneçolana, pura fortalesa en atac i intensitat en el joc.

Sara Esteban (25 anys), que després del seu pas per diversos equips de màxim nivell torna al club per sumar amb les seves excel·lents aptituds físiques i tècniques.

Celia Paterno (34 anys) renova per ratificar el seu gran present de rendiment i aportar tota la seva experiència al grup.

Helena Orejas (21 anys, 8 temporades al club) continuarà a l'equip després de complir les seves responsabilitats acadèmiques a l'estranger durant els primers mesos de la temporada

Marta García (33 anys), una jugadora contrastada, en un moment de molt alt nivell i que és sinònim de seguretat en un lloc clau.

 

La base també ajudarà al primer equip

També seran de la partida dos joves del planter amb un futur prometedor: la central júnior Julia Laredo i la punta juvenil Elena Borràs, en un equip que deixa la porta oberta per a les convocatòries a més jugadores dels equips base.

 

L’equip tècnic

Al grup d’entrenadors també presenta novetats i estarà compost de la següent manera:

Adrian Fiorenza Pavón - Entrenador

Judith Garcia Santisteban – Entrenadora ajudant

Ale Bertorello - Preparador Físic

Anna Grima Ruiz- Fisioterapeuta

L’equip inicia el dilluns 29 d'agost la pretemporada a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona i el CTE Blume d'Esplugues.

Hi ha previst, tenint previst disputar 4 partits de lliga catalana i un bilateral amistós a Lisboa amb l'Sporting.

 

Els dorsals de l’equip

 

Dorsals 22-23

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut