El Barça, nou equip de Superlliga

El Barça, nou equip de Superlliga

El Barça guanya la final contra l’amfitrió i és nou equip de Superlliga

La Fase d'Ascens a Superlliga 1 es va disputar a la localitat de Cabezon de Sal (Santander) del 20 al 24 d'abril.

L'equip es presentava com a segon de la fase regular del grup C i per sorteig es va enquadrar amb Voleibol Almoradí i l'amfitrió CDV Textil Santanderina.

A la fase de grups l'inici de la competició pels blaugranes va ser amb una victòria ajustada davant l'Almoradí per 3-2 (27/25; 21/25; 21/25; 25/21; 11/15) amb molt bona actuació de Gerard Osorio.

El segon partit l'equip de Fredinson Mosquera jugava contra l'equip local que tenia el suport de l'afició que omplia el Pavelló Matilde Latorre. Els blaugranes van jugar un partit molt seriós i es van acabar imposant per 3-1 (25/19; 27/25; 22/25; 25/20) classificant-se així com a primers de grup i accedir a la semifinal.

A la semifinal s'enfrontarien a Sanya Libby's La Laguna, equip que es van trobar a les semifinals de Copa del Rei i els canaris van eliminar als blaugranes. Aquest cop va ser diferent, els nostres jugadors van començar molt concentrats guanyant dos 2-0 i al tercer set el Barça Voleibol volien sentenciar el partit, però els jugadors canaris no van donar el seu braç a tòrcer i finalment es van endur el set per 36-38. Al Quart set, seguia per la mateixa línia i finalment un bloqueig de Ferran Morató va tancar el set amb un 25-23, la victòria i, per tant, l'ascens a Superlliga Masculina.

Ja a la Final l'equip entrenat per Fredinson Mosquera ja sabia l'ambient que hi hauria a les grades i van arribar al camp de joc mentalitzats que no seria fàcil ser campions, però, així i tot, l'equip va vèncer de nou a CDV Tèxtil Santanderina i proclamar-se campions de la Fase d'Ascens de Superlliga 2.

El col·locador blaugrana Felipe De Mello va ser escollit MVP de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut