Els equips juvenils campions de Catalunya

El juvenil masculí i el juvenil femení van ser campions de Catalunya el passat cap de setmana a Sabadell i al Poliesportiu de la Vall d’Hebron respectivament

Juvenil Masculí campió de manera clara davant l’amfitrió

La fase final catalana juvenil es jugava al Poliesportiu del Club Natació Sabadell, on el juvenil blaugrana es presentava com primer de grup B i jugaria directament una de les semifinals, contra el guanyador del encontre entre el CV Arenys i el CV Mundet.

Finalment la semifinal va ser contra el CV Arenys el diumenge a les 10 del matí. Un partit va començar força irregular pels nostres jugadors, i el primer set van perdre per molts errors no forçats i l’alt ritme de joc desplegat per part dels jugadors del CV Arenys.

El segon set van sortir concentrats i van desplegar tot el seu potencial en servei i atac, i sobretot en bloqueig, es van endur el segon set amb molta diferencia.

El tercer i quart set van estar molt competits per ambdós equips i es va decantar per part blaugrana. Amb aquesta victòria es ficaven a la gran final contra el CN Sabadell que va guanyar l’altre semifinal contra el CV SPSP per 3-1.

La final començava puntualment a les cinc de la tarda davant un gran equip com es el Sabadell. Els nois de Fredinson Mosquera van sortir metal·litzats des de un primer set ja que el objectiu ja estava cobert per que els dos equips finalistes van al campionat d’Espanya.

Així que van desplegar tot el potencial en K1 i amb molt bon treball de K2, no van deixar al rival fer el seu joc, i se’n van endur el primer set amb molta diferencia al marcador.

El segon set va ser complicat, primer perquè el Sabadell va sortir molt fort en atac i amb molt bons serveis va dificultar la sortida de K1 del Barça, el set es va perdre i el partit estava empatat 1-1.

El tercer i quart set, els blaugrana van treballar molt be el bloqueig i pràcticament sense donar opcions al CN Sabadell en els moments decisius, el Sabadell va tenir irregularitats que li van portar a perdre els dos sets.

El Juvenil femení guanya al DSV Sant Cugat al tie-break

L'equip entrenat per Xavi Balsells iniciava el seu camí directament a semifinals gràcies a la classificació obtinguda a la lliga regular. Enfront de l'organitzador CV Vall d'Hebron.

El Barça CVB es va mostrar molt sòlid i exhibint un joc coral, en poc més d'una hora es guanyava la passada a la final amb un contundent 0-3.

A la gran final esperava el gran favorit DSV CV Sant Cugat, malgrat l'antecedent de l'ajustada victòria del Barça per 3-2 a la Lliga.

El partit s'iniciava amb l'equip blaugrana fort en bloqueig, fent mal amb la sacada, precisa a recepció, i molt fluid en l'atac dels primers temps amb les centrals. Primer set 25-14.

Al segon set el nivell del Barça continuava sent molt alt, davant un Sant Cugat que despertava i començava a mostrar el poderós atac de les seves individualitats. Amb un esforç màxim en defensa i bones decisions ofensives, es tancava el parcial 25-22.

Tot i el 2-0, la final donaria per molt més i donaria un gir total. Les del Vallès sortien a totes i trobaven la seva millor versió, esborrant durant una bona estona el Barça desplegant tot el potencial d'atac per les bandes.

Dos sets d'absolut domini del Sant Cugat (12-25/13-25) que igualaven el marcador i donaven pas al definitiu tie-breack.

Al cinquè les blaugranes, "van tornar" al partit i de quina manera... Amb coratge per no donar ni una pilota per perduda i remuntar totes les situacions adverses. Amb determinació per aprofitar cada oportunitat, fins a la darreres amb 16-16.... dos grans defenses i encertats contraatacs que li donaven el 18-16 final.