Victòria davant el primer classificat

Barça Voleibol guanya i pensa en la fase d’ascens i el Barça CVB s’acomiada de Liga Iberdrola amb derrota

Victoria davant UBE Illa Grau pensant en la Fase d’Ascens.

Partit entre el primer i el segon classificat, sense res en joc, ja que tots dos estan classificats per a la fase d'ascens a Superliga 1 on l'únic al·licient que hi havia era mostrar l’estat de forma que arribaven els dos equips al final de la fase regular.

Els parcials del partit van ser (25-22/29-27/25-19).

El primer set va ser igualat on tots dos equips es respectaven i analitzaven els punts dèbils del rival i analitzaven en les seves possibilitats de puntuar, fins que al final de set, Gerard Osorio, Ferran Morató i Anderson Grossi firmaven el 25-22.

Al segon set, l’equip el Barça sortia molt fort per sumar el segon set, però el primer classificat de la lliga regular no donaria el seu braç a tòrcer fàcilment i així ho demostrava 17-18 que marcava el marcador abans del temps mort de l’entrenador local Fredinson Mosquera.

A partir d’aquest moment tots dos equips van tenir ocasions per tancar el set, però va ser al 27-27 on Ferran Morató feia el 28-27 i un error d’atac dels castellonencs tancava el set amb un espectacular 29-27.

En el tercer set la cosa va canviar i els blaugranes es van mostrar més sòlids mantenint la distància des del principi de set fins a arribar al parcial 21-16 on diversos errors en l'atac visitant i l'encert dels locals van donar la victòria als blaugranes per 25-19.

Derrota del Barça CVB davant el Sanaya Libby’s La Laguna

Ultimo partit de Lliga Iberdrola en el Pol. La Marina on el Sanaya Libby's Laguna va doblegar a CVB Barça en el xoc en el qual les blaugrana s'acomiadaven de la Lliga Iberdrola. Les de Tenerife no van acusar el cansament de la final de la competició europea i van mostrar la seva solidesa i pegada des de l'arrencada.

El Barça va anivellar el primer set gràcies al seu servei però l'ofici de les canaries va segellar el parcial i va establir les bases del control en el segon set, amb una clara renda per a les canàries.

En el tercer set les jugadores entrenades per Lucía Bregar van voler oferir el seu millor versió al nombrós públic que va assistir a veure l’últim partit de les locals, i es va posar per davant. Quan semblava que el partit s’allargaria i amb 23-22 novament la qualitat i experiència de les visitants van ser determinants per a donar volta i tancar el partit.

El 1a Nacional femení Campió de lliga a falta de 2 jornades

L’equip entrenat per Adrian Fiorenza, format per jugadores juvenils i juniors amb l’ajuda de 4 jugadores amb experiència a lligues sèniors com són Helena Guilera , Laia Sanchez, Joana Ortiz y Celia Paterno, van certificar el passat cap de setmana davant el Vitalmedic CV Manacor (3-0) que són campiones de lliga a falta de 2 jornades per jugar.

Aquest cap de setmana l’equip blaugrana es desplaça a l’illa de Mallorca per jugar a Sóller i a Palma davant el segon i tercer classificat de la lliga.